Dumplings eten in Tapei 101 – culinaire rondreis Taiwan

Taiwan culinair
Tapei 101-hoogste-toren-Taipei-bezoeken-in-Taiwan-tijdens-culinaire-rondreis-Taiwan-Azie-Dumplings eten in Tapei 101 - culinaire rondreis Taiwan
Dumplings eten in Tapei 101 – culinaire rondreis Taiwan

Bij het uitzoeken van een rondreis Azië wordt vaak niet direct aan een rondreis Taiwan gedacht en dat is jammer.
Het eiland, gelegen ten oosten van het Chinese vasteland heeft namelijk oneindig veel moois te bieden.

Taiwan is een aaneenschakeling van eeuwenoude cultuur en adembenemend natuurschoon.
Met recht kreeg het eiland in 1583 de naam Ilha Formosa, wat in het Portugees Prachtige Eiland betekend. De kapitein die Taiwan deze naam gaf had gelijk, prachtig is het! En niet alleen het natuurschoon en de rijke historische cultuur die op het eiland te bewonderen maken het eiland tot Ilha Formosa. Taiwan heeft een geheel eigen eetcultuur. De eerste keer dat Treasury Travel kennis maakte met Taiwan was tijdens een culinaire rondreis. Een reis waarbij de smaakpapillen op alle manieren geprikkeld werden. Dumplings eten in Tapei 101 – culinaire rondreis Taiwan is een must voor reislustige smulpapen!

Het beste dumpling restaurant van Taiwan

De Taiwanese keuken is enorm divers, gezond en zeer smaakvol. Het overvloed aan voedsel en verse etenswaren in Taiwan zullen menigeen verrassen. In nog geen enkel ander land hebben we zoveel verse producten en gerechten gezien én geproefd als hier. Bij streetfood eetkraampjes op de nachtmarkten, in kleine lokale restaurantjes tot dineren in chique hotels, overal is eten in Taiwan een feest. Voor iedere smulpaap is er een passende manier om van de smaakvolle gerechten te genieten. Letterlijk een hoogtepunt is dumplings eten in Tapei 101 tijdens een culinaire rondreis Taiwan.

De beroemde Tapei 101, de hoogste toren van Taiwan, is hét icoon van dit land en was ooit het hoogste gebouw ter wereld. In de kelder van de Taipei 101 vindt je het beroemdste dumpling restaurant van Taiwan, Din Tai Fung. Mocht u tijdens uw Taiwan vakantie hier willen lunchen of dineren vergeet dan niet ruim van te voren te reserveren. Voor onze reizigers boeken we dit restaurant standaard na een bezoek aan de Taipei 101.


Tapei 101-hoogste-toren-Taipei-bezoeken-in-Taiwan-tijdens-culinaire-rondreis-Taiwan-Azie-Dumplings eten in Tapei 101 - culinaire rondreis TaiwanTapei 101-hoogste-toren-Taipei-bezoeken-in-Taiwan-tijdens-culinaire-rondreis-Taiwan-Azie-Dumplings eten in Tapei 101 - culinaire rondreis TaiwanTapei 101-hoogste-toren-Taipei-bezoeken-in-Taiwan-tijdens-culinaire-rondreis-Taiwan-Azie-Dumplings eten in Tapei 101 - culinaire rondreis Taiwan

 

Wat zijn dumplings?

Dumplings zijn kleine hapjes die u met chopsticks eet en vaak in één keer in uw mond gaan – tenzij er soep in zit, die dumplings slurpt u eerst voorzichtig leeg. De kleine zachte deegkussentjes zijn ware smaakbommetjes in uw mond. De vullingen variëren met vlees, vis, groenten en soep. Iedere werknemer in de keuken van de Taipei 101 maakt duizenden dumplings per dag! Bijna niet te geloven maar als u de koks door het venster in het restaurant gadeslaat begrijpt u dat dit aantal echt klopt. Als ware kunstenaars staan ze hele dagen de deegballetjes te kneden tot de lekkerste hapjes. Dumplings zijn er in vele soorten, vormen en smaken en u zult ze overal tegenkomen tijdens een rondreis Taiwan.

koks-bereiden-dumplings-in-Tapei 101-hoogste-toren-culinaire-rondreis-Taiwan-Azie-Dumplings eten in Tapei 101 - culinaire rondreis Taiwan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een culinaire rondreis Taiwan is een reis vol natuur, cultuur én een aaneenschakeling van smakelijke verrassingen.
Zonder overgewicht huiswaarts te keren van een culinaire Taiwan vakantie is bijna onmogelijk!

Mànmàn Chi!
Eet smakelijk!


Hoe reist u door Taiwan?

Een rondreis Taiwan kunnen wij op verschillende manieren voor u organiseren.
De meeste van onze reizigers rijden met een huurauto door Taiwan. Een selfdrive Taiwan is een heerlijke manier om op eigen tempo het land te verkennen. Een andere, speciale manier van reizen is Taiwan per trein. De snelheidstreinen zoeven stipt op tijd door de mooie landschappen.
Voor wie achterover wil leunen verzorgen we een rondreis Taiwan met privé chauffeur.
Reist u graag in een internationaal gezelschap? Voor die reizigers beiden we verschillende Taiwan groepsreizen aan.

Wilt u zelf uw smaakpillen laten prikkelen tijdens een individuele rondreis Taiwan of een groepsrondreis Taiwan?

Laat het ons weten en we helpen u graag deze reis te maken.

Voor informatie, offertes en boekingen kunt u ons bereiken via:
Email: info@treasurytravel.nl
Telefoon: +31(0)111-650904.
Whats App: +31 (0)655-976399

Op onze website vindt u vele voorbeeldreizen Taiwan die we nog helemaal naar uw wens kunnen aanpassen

lokale-lekkernijen-tijdens-culinaire-rondreis-taiwan-azie-Dumplings eten in Tapei 101 - culinaire rondreis Taiwan
Nog meer lokale lekkernijen tijdens een culinaire rondreis Taiwan