Wellness La Réunion

Hoe lekker is het om volledig tot rust te komen in prachtige spa resorts op het eiland La Réunion! De verschillende spa behandelingen en de prachtige natuur op het woeste eiland Reunion zorgen ervoor dat u weer helemaal verkwikt naar huis terugkeert. U heeft tijdens deze reis de beschikking over een huurauto zodat u naast de heerlijke beauty behandelingen ook nog op eigen gelegenheid het eiland kunt verkennen!
DAG TOT DAGPROGRAMMA
Dag 1, Heenreis
Dag 2, Aankomst La Réunion
Dag 3, Sainte Anne
Dag 4, Sainte Anne – Saint Pierre
Dag 5, Saint Pierre
Dag 6, Saint Pierre – La Possession
Dag 7, La Possession
Dag 8, La Possession – Vertrek
Dag 9, Thuiskomst*
*Reisduur en reisschema kunnen worden aangepast


Wellness La Reunion

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1, Heenreis
Vandaag vertrekt u voor uw heerlijke wellness rondreis La Réunion. U stapt in Amsterdam of Brussel op uw vlucht en arriveert de volgende dag op het eiland La Réunion.

Dag 2, Aankomst
Vandaag komt u aan op La Réunion. Hier wordt u hartelijk welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger die u zal begeleiden naar het autoverhuurkantoor. Hier staat de huurauto voor u klaar waarmee u naar uw hotel in Sainte Anne rijdt. Hier wordt u heerlijk welkom geheten met een anti jet lag massage. Er is niets lekkerder dan na een vermoeiende vlucht door professionele handen te worden gemasseerd. De vermoeidheid zal uit u wegvloeien. Twee overnachtingen in 4*  Lodge & Spa, inclusief ontbijt.

Dag 3, Sainte Anne
Er staat vandaag een behandeling op het programma met ‘volcano stones’. Deze massage is een specialiteit waarbij gladde, hete stenen, gebruikt worden voor de massage, door ze te plaatsen op het lichaam en te masseren, terwijl met de handen andere delen van het lichaam worden gemasseerd. De warmte helpt te ontspannen en helpt bij het opwarmen van spieren zodat deze soepeler worden. Mocht u nog tijd over hebben dan kunt u vandaag ook de prachtige omgeving van Salazie gaan verkennen. Salazie is het grootste en groenste natuurgebied van het eiland. Dit park is zowel ruig en mooi, en kan het best omschreven worden als een lange, diepe canyon, bekleed met meer dan 100 prachtige watervallen en vol heuvels en dalen klaar om ontdekt te worden.

Dag 4, Sainte Anne – Saint Pierre
U rijdt vandaag verder richting Saint Pierre aan de zuidkust van Reunion. Uw eindbestemming is het prachtige 4* Palm Hotel & Spa. Hier krijgt u vandaag een Body Scrub and Detoxify behandeling. De bodyscrub heeft niet alleen een diep reinigende en verfrissende werking, maar stimuleert ook de doorbloeding van de huid en werkt uitermate opwekkend, maakt het bindweefsel soepel en elastisch en ontspant de spieren; het houdt de huid soepel en schoon en helpt bij huidproblemen door zijn antiseptische en kalmerende eigenschappen. Tevens verwijdert het alle overtollige dode huidcellen en maakt uw huid zo glad dat ze ongelooflijk zacht aanvoelt. Twee overnachtingen in 4* Hotel & Spa, inclusief ontbijt.

Dag 5, Saint Pierre
Uw behandeling vandaag bestaat uit een massage met essential oils. Aromatherapie essentiële oliën verschillen van de basis massage olie op verschillende manieren. Dit zijn zeer geconcentreerd “essences” afkomstig van verschillende planten en fruit bronnen die ingrijpende gevolgen voor de systemen van het lichaam hebben. U krijgt een behandeling met de meest populaire oliën waarvan de effecten gunstig zijn voor ontspanning. U kunt vandaag ook nog even een kijkje nemen bij Plaine des Cafres. Dit is het hoogste plateau van het eiland Réunion, met een weelde aan bloemen, waar hoogten worden bereikt van 1100 meter bij de Plaine des Palmiste en 200 meter bij de Plaine des Cafres waar het bekend is dat het daar ’s winters kan vriezen.

Dag 6, Saint Pierre – La Possession
Een rit langs de kust brengt u vandaag in La Possession, bij 3* Lodge Tamarin & Spa. U kunt er voor kiezen om door het groene binnenland te rijden en een bezoek te brengen aan het natuurpark Cilaos. Hier vindt u kleurrijke velden van bloemen, bossen van unieke inheemse bomen en u kunt hier prima terecht voor outdoor sporten zoals bergbeklimmen, trekkings, mountainbiken en canyoning. U vindt er tal van goed onderhouden wandel-en mountainbikeroutes, variërend van makkelijk tot moeilijk, alle met prachtige fotomomenten. Aangekomen bij het hotel kunt u alvast optioneel een duik in de jacuzzi nemen. Twee overnachtingen in 3* Lodge  & Spa, inclusief ontbijt.

Dag 7, La Possession
Deze dag kunt u gedurende twee uur lang vrij gebruik maken van alle faciliteiten van de spa van het hotel. Zo kunt u in een stilte ruimte ontspannen, een behandeling in de hammam ondergaan, een duik nemen in de jaccuzi, en zwemmen in de warme en koude baden. Een ontspannen afsluiter van een heerlijke reis!

Dag 8, Reunion – Vertrek
Helaas, vandaag is het alweer tijd om dit prachtige stukje aarde te verlaten. U rijdt terug naar het vliegveld waar u de auto weer inlevert. Hierna stapt u op uw terugvlucht naar huis. U arriveert de volgende dag weer thuis. Uiteraard is het ook goed mogelijk om deze reis te verlengen met een heerlijk verblijf op Mauritius. Vraag hier naar de mogelijkheden

Dag 9, Thuiskomst*
*Reisduur en reisschema kunnen worden aangepast


Landarrangement vanaf EUR 1.695,= per persoon

Gebaseerd op een verblijf met twee personen.
Dit tarief is exclusief internationale tickets.


Inclusief
– Meet & Greet bij aankomst
– Genoemde overnachtingen in mooie spa resorts op La Reunion inclusief ontbijt
– 6 dagen autohuur op La Reunion, op basis van groep A (Renault Clio of vergelijkbaar), met ongelimiteerd aantal kilometers, pick up en drop off op het vliegveld
– Spa behandelingen in elk hotel zoals genoemd in bovenstaand programma
– Assistentie tijdens uw reis

Exclusief
– Internationale vluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen
– Vertrekbelasting
– Persoonlijke uitgaven
– Tips voor chauffeur, porters
– Niet genoemde maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten          € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds             € 2,50
– Verplichte bijdrage SGR   € 5,= per persoon

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel

footer-image neem contact met ons op