Mauritius & La Reunion, combinatiereis

Mauritius is het eiland van lagunes en tropische stranden, heerlijk om te ontspannen en te genieten van de tropische setting. Tijdens deze reis  “Mauritius & La Reunion, combinatiereis” ontdekt u hoe mooi en divers beide eilanden zijn! La Réunion is het eiland van natuur en bergen, klaar om te ontdekken! Kom mee en ontdek verlaten lagunes, idyllische stranden, tropisch regenwoud, torenhoge watervallen en woeste bergen. Wat een verrassing!
DAG TOT DAG PROGRAMMA

Dag 1, Vertrek
Dag 2, Aankomst
Dag 3, Salazie – Saint Philippe
Dag 4, Saint Philippe – Plaine des Cafres
Dag 5, Plaine des Cafres – Cilaos
Dag 6, Cilaos – St Gilles
Dag 7, La Reunion – Mauritius
Dag 8, 9 en 10, Mauritius
Dag 11, Mauritius – Vertrek
Dag 12, Thuiskomst*
*Reisduur en reisschema kunnen worden aangepast


Mauritius & La Reunion, combinatiereis

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1, Heenreis
Vandaag vertrekt u voor uw heerlijke rondreis La Réunion en Mauritius. U stapt in Amsterdam of Brussel op uw vlucht en arriveert de volgende dag op het eiland La La Réunion.

Dag 2, Aankomst
Vandaag komt u aan op La Reunion. Hier wordt u hartelijk welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger die u zal begeleiden naar het autoverhuurkantoor. Hier staat de huurauto voor u klaar waarmee u naar uw hotel in Salazie rijdt. Een overnachting in Hotel Relais des Cimes, inclusief ontbijt.

Dag 3, Salazie – Saint Philippe
U kunt vandaag de prachtige omgeving van Salazie gaan verkennen. Salazie is het grootste en groenste natuurgebied van het eiland. Dit park is zowel ruig en mooi, en kan het best omschreven worden als een lange, diepe canyon, bekleed met meer dan 100 prachtige watervallen en vol heuvels en dalen klaar om ontdekt te worden. Hierna rijdt u verder naar Saint Philppe, aan de zuidkust van het eiland.  Zeker de moeite waard om hier te bekijken is de “Barrel”, een spectaculaire lava stroom die uitmondt in zee. Een overnachting in Hotel Le Baril, inclusief ontbijt.

Dag 4, Saint Philippe – Plaine des Cafres
Een leuke rit vandaag, wanneer u vanuit het zuiden door het hart van la Reunion rijdt. U komt aan in Plaine des Cafres. Dit is het hoogste plateau van het eiland Réunion, met een weelde aan bloemen, waar hoogten worden bereikt van 1100 meter bij de Plaine des Palmiste en 200 meter bij de Plaine des Cafres waar het bekend is dat het daar ’s winters kan vriezen. Een overnachting in Hotel Les Geraniums, inclusief ontbijt.

Dag 5, Plaine des Cafres – Cilaos
Vandaag rijdt u weer iets noordelijker door het groene binnenland naar Cilaos. Cilaos is een natuurwonder met al zijn bochten en vele tunnels. U kunt hier prima terecht voor outdoor sporten zoals bergbeklimmen, trekkings, mountainbiken en canyoning. U vindt er tal van goed onderhouden wandel-en mountainbikeroutes, variërend van makkelijk tot moeilijk. Een overnachting in Hotel Aloes, inclusief ontbijt.

Dag 6, Cilaos – St Gilles
U gaat vandaag uw reis door het groene La Réunion heerlijk afsluiten met een nachtje aan het strand van St Gilles. Onderweg kunt u langs het dorpje l’Entre Deux rijden, een van de mooiste pittoreske dorpjes van het eiland. Verder kunt u genieten van het prachtige uitzicht als u door de hoge bergen naar de kust rijdt. Aangekomen in St Gilles rijdt u naar het hotel voor de komende nacht. Een overnachting in Hotel Alamanda, inclusief ontbijt.

Dag 7, La Reunion – Mauritius
U laat vandaag het groene La Réunion achter u. U rijdt eerst naar het vliegveld waar u bij aankomst uw huurauto weer inlevert. Hierna stapt u op uw vlucht naar Mauritius. Bij aankomst wordt u hartelijk welkom geheten en met een transfer naar uw hotel gebracht aan de westkust van Mauritius. Vier overnachtingen in 4* Hotel The Sands, op basis van halfpension.

Dag 8, 9 en 10, Mauritius
Deze dagen heeft u vrij te besteden op het eiland Mauritius. U kunt heerlijk genieten van de azuurblauwe oceaan en het hagelwitte strand maar u kunt op Mauritius ook allerlei mooie excursies ondernemen. Wie van natuurlijke schoonheid houdt komt hier ook aan zijn trekken. Mauritius heeft sneeuwwitte stranden, blauwe lagunes, uitgebluste vulkanen, exotische planten en dichtbegroeide wouden. Op een van deze dagen gaat u een mooie catamaran cruise maken. Onderweg wordt uiteraard mogelijkheden gegeven tot zwemmen en snorkelen.

Dag 11, Mauritius – Vertrek
Helaas, vandaag is het alweer tijd om dit prachtige stukje aarde te verlaten. U wordt vanuit uw hotel naar het vliegveld gebracht vanwaar u weer op uw terugvlucht stapt. U arriveert de volgende dag weer thuis. Uiteraard is het ook goed mogelijk om deze reis te verlengen met een heerlijk verblijf op Mauritius. Vraag hier naar de mogelijkheden

Dag 12, Thuiskomst*
Einde van uw vakantie Réunion en Mauritius.
* Reisduur en reisschema kunnen worden aangepast


Landarrangement vanaf EUR 1.295,= per persoon

Gebaseerd op een verblijf met twee personen.
Dit tarief is exclusief internationale tickets.


Inclusief
– Meet & Greet bij aankomst
– Transfers van/naar vliegveld op Mauritius
– Genoemde overnachtingen op La Reunion inclusief ontbijt
– Genoemde overnachtingen op Mauritius, op basis van halfpension
– 5 dagen autohuur op La Reunion, op basis van groep A (Renault Clio of vergelijkbaar), met ongelimiteerd aantal kilometers, pick up en drop off op het vliegveld
– Catamaran Cruise op Mauritius, inclusief lunch

Exclusief
– Internationale vluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen
– Vlucht La Reunion – Mauritius, indicatie prijs: EUR 200,= per persoon. (vaak is het voordeliger om de binnenlandse vluchten samen te boeken met de internationale vluchten, hier kunnen wij u uiteraard in adviseren)
– Vertrekbelasting
– Persoonlijke uitgaven
– Tips voor chauffeur, porters
– Niet genoemde maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten          € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds             € 2,50
– Verplichte bijdrage SGR   € 5,= per persoon

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel

footer-image neem contact met ons op