Grand Tour India – highlight rondreis

Delhi – Varanasi – boottocht over de Heilige rivier de Ganges – Jaipur – Paleis der Winden – per trein naar Agra – Taj Mahal – boottocht over de Heilige rivier de Ganges – Mumbai – Kerala – backwaters – overnachten op een traditionele housebout – jungle safari – tijgers.

Deze complete India rondreis laat u genieten van de diverse schoonheid van het land zoals eeuwenoude cultuur vol sprookjesachtige paleizen, tempels, forten en wonderlijke wildlife. De prachtige Grand Tour India – highlight rondreis voert u langs de belangrijkste bezienswaardigheden van misschien wel het meest indrukwekkende land in Azië. Beste reistijd van oktober tot en met maart


lotus-tempel-delhi-grand-Tour-India-highlight-rondreis-

Grand Tour India – highlight rondreis

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

 

Dag 1, Heenreis

U reist vandaag richting Azië om aan uw Grand Tour India highlight rondreis te beginnen. afhankelijk van welke luchtvaartmaatschappij u kiest arriveert u hier op dag 1 of op dag 2.

Dag 2, Aankomst New Delhi, India

Na aankomst wordt u hartelijk welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger op Delhi International Airport. Vervolgens wordt u naar het hotel van uw keuze gebracht. Delhi is de hoofdstad van India, een stad met meer dan 15 miljoen inwoners. Hier begint uw India rondreis door dit bijzondere subcontinent.

Twee overnachtingen in Delhi, inclusief ontbijt

Dag 3, Delhi citytour

Na het ontbijt krijgt u een volle dag excursie aangeboden waarbij u de belangrijkste hoogtepunten van de stad gaat bewonderen zoals  Oud en Nieuw New Delhi – Friday Mosque – Jama Masjid, Silver street of Chandni Chowk, Raj Ghat, de Hindoe tempel Birla Mandir, de India Gate, de Rashtrapati Bhawan – President’s House, de tombe van Emperor Humayun, Qutab Minar en de Bahai Tempel.

grand-Tour-India-highlight-rondreis-gaht-aan-de-heilige-ganges-rivier-in-varanasi-

Dag 4, Delhi – Varanasi

Na het ontbijt krijgt u een transfer naar de luchthaven aangeboden waarna u op uw vlucht naar Varanasi stapt. Hier wordt u na aankomst naar het hotel van uw keuze gereden. In de middag krijgt u een sightseeing tour door Varanasi aangeboden waarbij u onder andere een bezoek brengt aan Ghats (serie trappen die naar een heilige rivier leiden om te baden), de Kashiviswanath Tempel, de Durgakund, de Sankatmochan – Shrine of Monkey God Hanuman.

Een overnachting in Varanasi, inclusief ontbijt

Dag 5, Varanasi – Khajuraho

Vroeg in de morgen maakt u een boottocht over de River Ganges. Na het ontbijt wordt u naar de luchthaven gereden waar u op uw vlucht naar Khajuraho stapt. Hier wordt u na aankomst naar uw hotel gereden.

Een overnachting in Khajuraho, inclusief ontbijt

Dag 6, Khajuraho – Jhansi – Agra

U geniet van het ontbijt in uw hotel gevolgd door een tour door Khajuraho waarbij u de oostelijke en westelijke deel van de tempels bezoekt. In de middag krijgt u een transfer naar Jhansi railway station (180 kms/uur) waarna u aan boord stapt van de Shatabdi Express (17: 56 – 20:25 uur) naar Agra. In Agra wordt u na aankomst naar uw hotel gereden.

Twee overnachtingen in Agra, inclusief ontbijt

grand-tour-highlight-rondreis-india-taj-mahal-in-agra-

Dag 7, Agra

Na het ontbijt begint u aan de citytour door Agra waar het bewonderen van de Taj Mahal en het Red Fort tijdens uw rondreis India uiteraard niet mag ontbreken! Het bezoek aan de Taj Mahal is er één om nooit meer te vergeten en zeker hét hoogtepunt van uw reis…

Dag 8, Agra – Jaipur

Na het ontbijt verlaat u Agra voor de rit naar Jaipur (250km/5 uur). Onderweg bezoekt u Fatehpur Sikri. Na aankomst in Jaipur wordt u naar uw hotel gereden. Jaipur is een sprookjesachtige ervaring tijdens uw India vakantie.

Twee overnachtingen in Jaipur, inclusief ontbijt

Dag 9, Jaipur

Ontbijt in het hotel gevolgd door een volle dag sightseeing Jaipur waarbij u de volgende bezienswaardigheden zult gaan bezoeken; Hawa Mahal Palace of Winds, de Jantar Mantar, de City Palace en het Amber Fort.

grand-tour-india-highlight-rondreis-jaipur-paleis-der-winden-

Dag 10, Jaipur – Udaipur

Na het ontbijt reist u verder naar Udaipur over de weg (400km/6 ½ uur). Na aankomst in Udaipur wordt u naar uw hotel gereden. De rest van de dag heeft u vrij te besteden.

Twee overnachtingen in  Udaipur, inclusief ontbijt

Dag 11, Udaipur

Ontbijt in het hotel gevolgd door een sightseeing tour door Udaipur waarbij u een bezoek brengt aan het City Palace, Jagdish Tempel en Saheliyon ki bari. In de avond maakt u een Sunset boottocht over Lake Pichola. Een privé boottocht over dit meer is iets dat u lang bij zult blijven en uw India vakantie nog completer zal maken.

Dag 12, Udaipur – Mumbai

Ontbijt in het hotel, gevolgd door een transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Mumbai, de commercieel hoofdstad van India en eveneens bruisende metropool. Na aankomst in Mumbai wordt u naar uw hotel gereden.

Een overnachting in Mumbai, inclusief ontbijt

grand-tour-india-highlight-rondreis-mumbai-zuid-india-

Dag 13, Mumbai

Ontbijt in hotel gevolgd door een sightseeing tour door Mumbai de “Gateway of India”. U bezoekt The Prince of Wales museum, Hanging Gardens, Victoria Rail Station en de Marine drive.

Dag 14, Mumbai – Cochin – citytour

Na het ontbijt volgt een transfer voor uw vlucht naar Cochin. Cochin or Kochi (nieuwe naam), de palmgroene hoofdstad van Kerala. Na aankomst in Kochi wordt u naar uw hotel gereden, gevolgd een tour door Cochin met bezoek aan de haven, de Joodse synagoge  en de St Francis Kerk. In de avond bezoekt u de Kathkali Dance Show.

Een overnachting in Kochi, inclusief ontbijt

Dag 15, Cochin – Kumarakom

Ontbijt in het hotel. Hierna vertrekt u naar Kumarakom over de weg (75 km /02 uur). Na aankomst in Kumarakom, check-in in het Coconut Lagoon Resort voor alweer een unieke ervaring.

Een overnachting in het Cocunut Lagoon Resort, inclusief ontbijt

grand-tour-india-highlight-rondreis-houseboat-in-de-backwaters-van-kerala-zuid-india-


Dag 16, Kumarakom – Houseboat

Ontbijt in het resort. Vervolgens gaat u aan boord van een echt Houseboat voor een overnachting op de backwaters van Kerala. De cruise neemt u door de met palmen omzoomde kanalen en is een unieke ervaring om Kerala te ervaren. In de avond geniet u van een diner bij kaarslicht. Deze overnachting is om nooit te vergeten.

Een overnachting op een traditionele Houseboot, inclusief alle maaltijden.

Dag 17, Houseboat – Periyar

Ontbijt op de boot. Helaas, u verlaat de boot in Alleppey en zet koers naar Periyar over de weg (180 km / 3 ½ uur). Het Periyar Wildlife Sanctuary is een van de best onderhouden wildlife reservaten van het zuiden van India. Hier heeft u de kans op het zien van wilde olifanten, luipaarden, tijgers en bizons te midden van een diversiteit aan flora en fauna. Na aankomst in Periyar checkt u in in uw hotel. Vervolgens maakt u een mooie bootsafari door het Periyar Wildlife Sanctuary.

Twee overnachtingen in Periyar, inclusief ontbijt

grand-tour-india-highlight-rondreis-tijgers-in-het-wild-


Dag 18, Periyar

Na het ontbijt maakt u een korte jungle trek met een gids om de flora, fauna en avifauna gade te slaan. De rest van de dag heeft u vrij te besteden.

Dag 19, Periyar – Madurai

Na het ontbijt gaat de reis verder naar Madurai over de weg (186 km/03 uur). Madurai, de stad is bekend om zijn rijke erfenissen aan cultuur en historische achtergrond. De beroemde Meenakshi Tempel is de volgende stop in deze mooie India rondreis. In de avond bent u getuige van de een tempel ceremonie in de Meenakshi Tempel.

Twee overnachtingen in Madurai, inclusief ontbijt

grand-tour-india-highlight-rondreis-meenakshi-hindoe-tempel-


Dag 20, Madurai

Ontbijt in het hotel gevolgd door een citytour door Madurai. U ziet de Shree Meenakshi Tempel, de Teppa Kulum tank – een waterplas met een eiland tempel en Tirumalainaik Palace.

Dag 21, Madurai – Chennai

Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Chennai. Na aankomst wordt u naar uw hotel gereden. Chennai is de grootste stad van zuid India en uw laatste verblijfplaats tijdens uw India vakantie.

Twee overnachtingen in Chennai, inclusief

Dag 22, Chennai / Mahabalipuram / Chennai

Ontbijt in hotel gevolgd door een volle sightseeing door Mahabalipuram, beroemd om de uit rotsen gehouwen tempels, beelden en ’s werelds grootste reliëf. De fantastische Shore Tempels zijn de meest besproken en gefotografeerde monumenten van het land.

grand-tour-india-highlight-rondreis-chennai-straatartiesten-
Dag 23, Vertrek Chennai

Helaas is dit de laatste dag van uw India rondreis…
Ontbijt in het hotel gevolgd door een halve dagtocht in Chennai. Het National Art Gallery & museum, Fort St George, een rit langs het strand, St. Mary’s kerk en de Mylapore tempel. De rest van de dag heeft u vrij te besteden tot het tijd is om richting de luchthaven te vertrekken. U wordt tijdig bij uw hotel opgehaald voor uw vlucht huiswaarts waar u de volgende dag zult arriveren.

Dag 24, Thuiskomst

 

*Uiteraard is deze rondreis India geheel naar uw wens aan te passen, te verlengen met andere delen van India of te combineren met onze  overige bestemmingen.

grand-tour-india-highlight-rondreis-pelgrim-hindoe-


Het tarief is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis
Deze kan aangepast worden naar uw wens en budget

Landarrangement Grand Tour India highlight rondreis
G
ebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen in een tweepersoonskamer, prijs op aanvraag

*Het tarief is exclusief (inter)nationale tickets.


Inclusief bij Grand Tour India highlight rondreis

– Transfers van/naar de luchthaven in India
– Genoemde privé transfers in een auto met airco en Engelssprekende privé chauffeur
– Genoemde excursies inclusief entreegelden inclusief Engelssprekende gidsen
– First Class treinticket (airconditioning) Jhansi/Agra
– Overnachtingen in goede hotels, guesthouses en authentieke Heritage
accommodaties, inclusief genoemde maaltijden. Klasse hotels kan naar uw keuze worden aangepast

Exclusief bij Grand Tour India highlight rondreis

– Visum voor India, ruim voor vertrek naar India te regelen, zie praktische informatie India
– Internationale vluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen
– Binnenlandse vluchten, deze worden door Treasury Travel voor u verzorgd
– Fee voor toestemming filmen, fotograferen bij monumenten, kloosters en andere bezienswaardigheden
– Niet genoemde maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten          € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds             € 2,50
– Verplichte bijdrage SGR   € 5,= per persoon

Overige informatie Grand Tour India highlight rondreis

– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individuele rondreis


footer-image neem contact met ons op