Accommodaties Indonesië

Waar vindt u de accommodaties die wij aanbieden?

De accommodaties die wij aanbieden vindt u niet terug in onze voorbeeldreizen. De reden is dat wij de vaak unieke pareltjes die we met veel zorg en passie uitzoeken, voor onze klanten willen behouden. 

In onze offertes staan de hotels waar u tijdens een rondreis overnacht uiteraard wel vermeld zodat u vooraf goed kunt beoordelen of een hotel bij u past. Spreekt het u niet aan dan passen we de offerte er op aan tot het naar wens is.


Welke (prijs)klassen hotels biedt Treasury Travel aan?

Treasury Travel biedt accommodaties in vele prijsklassen.
Voor uw rondreis kunt u kiezen van basic homestays, tented camps in de woestijn of jungle, authentieke hotelletjes tot super de luxe – boutique – hotels en alles wat daar tussen zit. Geef aan waar en hoe u het liefst overnacht tijdens uw rondreis en wij zullen het voor u regelen.

Het liefst bieden we authentieke accommodaties, dat men ontwaakt en direct de sfeer van het vakantieland voelt. Bij de basic slaapgelegenheden draait het om de beleving, om unieke locaties vaak in de natuur. Wilt u liever in een hotel van een hotelketen overnachten dan kan dat natuurlijk ook, het is tenslotte uw reis!

Vraag gerust om passend advies

Vraag ons om advies, daar zijn wij de reisspecialist voor.
Door onze eigen ontdekkingsreizen waarbij we intensief op zoek gaan naar bijzondere hotels kunnen we u goed adviseren en zorgen dat u overnacht in het hotel dat bij u past.

footer-image neem contact met ons op