Waarom een rondreis door Taiwan? 

Gaat u graag buiten de gebaande paden? Dan is een unieke rondreis Taiwan een perfecte keuze.
Onder deze tekst vindt een de voorbeeldreizen Taiwan.

Taiwan is nog onontdekt wat het tot een unieke vakantiebestemming maakt in het verre oosten. Wat best onbegrijpelijk is, want dit land heeft alles wat u zoekt in een Aziatisch land. Groene bergen, oude culturen, heerlijk eten en de kenmerkende Aziatische vriendelijkheid. Dit land is klaar om door u ontdekt te worden! 

Benieuwd hoe een unieke vakantie door Taiwan eruitziet? Neem dan een kijkje bij de onderstaande voorbeeldreizen.

Tijdens een unieke rondreis Taiwan zult u keer op keer verrast worden, met name door de natuurlijke schoonheid van het land. De hoogtepunten van de stad zijn op relatief korte afstand van elkaar, zodat u op een rustig tempo kunt reizen.

Het noorden van het land kenmerkt zich door de metropool en hoofdstad Taipei waar onder andere het beste dumpling restaurant van Taiwan zit gevestigd. De oostkust Taiwan is het meest ongerepte en woeste deel van Taiwan met grillige kustlijnen, hoge bergen en diepe kloven in de Taroko Kloof. U kunt tijdens een unieke vakantie Taiwan prachtige fiets- en wandeltochten maken. Bij het bezoeken van de zuidkust zult u daarentegen de tropische kant van Taiwan ontdekken. Hier kunt u genieten van prachtige witte zandstranden en het Kenting Nationaal Park.

In het centrale gedeelte van Taiwan bevindt zich nog een grote trekpleister: Sun Moon Lake. Dit romantische groenblauwe meer is met haar tempels een mystieke en bijzondere plek. Het land is zeer vooruitstrevend op religieus gebied en biedt plaats aan Boeddhisten, Taoïsten, Christenen, Moslims, Hindoes en aanhangers van verschillende inheemse religies. 

Of u nu kiest voor een unieke rondreis Taiwan per bus, auto of trein, Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Taiwan zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels,(privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.