Natuur Taiwan

Taroko Kloof
De 19 kilometer lange Taroko Kloof is in het oosten van Taiwan gelegen, in het meest ongerepte en woeste deel van de natuur in Taiwan. Eeuwen geleden liep een lid van de Truku stam via deze kloof naar de azuurblauwe oceaan en schreeuwde “Taroko”!, wat schitterend en mooi betekend. De kloof staat bekend om zijn enorme hoeveelheden marmer, prachtige watervallen, tunnels, hangbruggen en fantastische uitzichtpunten.

Yangmingshan National Park
Dit National Park is gelegen in het noorden van Taiwan en is gemakkelijk vanuit Taipei te bereiken. Het park is echt een must voor natuurliefhebbers en wandelaars. Er zijn vele routes uitgezet, en een daarvan loopt dwars over de inactieve vulkaan Seven Star Mountain. Hoewel de vulkaan zelf niet meer actief is, zijn er in de buurt van de vulkaan vele hot springs met warm mineraalwater uit de grond te vinden.

Kenting National Park
Het Kenting National Park is gelegen op het zuidelijkste puntje van het schiereiland Hengchun. Hier vindt u schone, witte stranden, helderblauw water en een gunstig klimaat en dat alles zonder de massa’s toeristen! De wateren rondom het park bieden uitstekende duik-en snorkelmogelijkheden vanwege de vele koraalriffen.

Sun Moon Lake
Het Sun Moon Lake is een bijzondere plek. Met het smaragdgroene meer, de nabij gelegen Wenwu tempel en de Tze-en pagode, is het werkelijk een prachtig gebied voor wandelaars en fietsliefhebbers.

footer-image neem contact met ons op