Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis

Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis met huurauto – Eyecatcher Taipei 101 – National Palace Museum – Sprookjesachtige Taroko Kloof – Kenting Nationaal Park – overnacht in een klooster – VOC geschiedenis in Tainan – Romantische omgeving van Sun Moon Lake

Taiwan, een verrassende parel in Azië. Tijdens de Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis vindt u alles wat u in een vakantie zoekt. Overnachten in een boeddhistisch klooster, tropische stranden, VOC geschiedenis in Tainan, heerlijk Aziatisch eten en ruige natuur. Laat u aangenaam verrassen tijdens deze individuele rondreis Taiwan!

*Deze reis kan ook met privé chauffeur/gids worden gereserveerd


Welkom in Taipei bord op Taipei International Airport voor uw Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis
Welkom in Taiwan, Taipei International Airport

Individuele rondreis Taiwan per huurauto

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1, Vertrek Amsterdam
Vandaag vertrekt u voor uw Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis waarbij u per huurauto door het land reist. Geen zorgen om de taal, wij verzorgen de rondreis per huurauto zo dat u relaxt kunt rondrijden door het unieke vakantieland Taiwan.

Dag 2, Aankomst Taipei
U arriveert vandaag in de bruisende hoofdstad Taipei waar u na aankomst naar uw hotel wordt gebracht. Hierna heeft u de rest van de dag vrij om uit te rusten van de vliegreis en te wennen aan het klimaat van Taiwan.
Twee overnachtingen in Taipei, inclusief ontbijt.

Chiang Kai-Shek Memorial Hall in Taipei tijdens Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis
Chiang Kai-Shek Memorial Hall in Taipei

Dag 3, Taipei citytour
U kunt vandaag op eigen gelegenheid deze geweldige stad verkennen. U bezoekt natuurlijk de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Eyecatcher Taipei 101 en het National Palace Museum en langs vele indrukwekkende tempels die Taipei rijk is. In de avond is het een must om een nachtmarkt in Taipei te bezoeken. Wilt u liever met een privé gids op stap, ook dat kunnen wij voor u regelen.


Dag 4, Taipei – Hualien – Taroko Kloof
Vandaag laat u de drukte van de stad achter u en gaat individuele rondreis Taiwan per huurauto echt beginnen. Per Taroko Express trein reist u naar Hualien waar de huurauto voor u klaar staat. Op deze manier wordt de drukte van de hoofdstad Taipei vermeden en kunt u vanuit de hogesnelheidstrein volop genieten van het mooie landschap langs de kust van Taiwan.

Nadat u de huurauto heeft ontvangen begint de rondreis door Taiwan pas echt en rijdt u zelfstandig naar de sprookjesachtige Taroko kloof.
Drie overnachtingen in de Taroko Kloof, inclusief ontbijt.

Dag 5 en 6, De Taroko Kloof
Prachtige watervallen, tunnels, hangbruggen en fabelachtige uitzichtpunten maken deze kloof tot het hoogtepunt van een rondreis door Taiwan. Tijdens deze twee dagen kunt te voet prachtige wandelingen maken door de Taroko kloof, waarbij u onder andere door de Tunnel of Nine Turns, de zwaluwen grot en langs verschillende tempels komt.

Bezoek wandelparadijs Taroko kloof tijdens een privé rondreis Taiwan Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis
Wandelparadijs Taroko kloof

Dag 7, Taroko Kloof – Hualien – Taitung
U laat vandaag de prachtige Taroko kloof achter u en gaat de individuele rondreis Taiwan met huurauto verder langs de oostkust van Taiwan waarbij u onderweg  een aantal leuke stops kunt maken bij onder andere East Rift Valley, Sansientai, Siao Yeliou en Dulan. Hierna arriveert u in Taitung, waar u de komende twee nachten verblijft.

Dag 8, Taitung omgeving
Op dag 8 van uw auto rondreis Taiwan kunt u op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. De Taiwanese kustroute is prachtig per fiets te verkennen of met de auto langs te rijden terwijl u onderweg geniet van grillige rotsformaties, vissersdorpjes, groene bergen en  Aboriginal dorpjes. Verder in het binnenland ziet u het traditionele platteland met rijstvelden en vele plantages.

Dag 9, Taitung – Kenting Nationaal Park
U reist vandaag nog verder langs de oostkust naar beneden, richting het Kenting National Park, een gebied van 333 km² (waarvan 152 km² zee). U kunt in dit Nationale Park prachtig wandelen, de routes staan aangegeven. Tijdens uw wandelingen ziet u kleurrijke vlinders, dichtbegroeide bossen, grote bomen en een ruige kustlijn met koraal dat zichtbaar is geworden doordat de zee zich langzaam aan het terug trekken is. Twee overnachtingen in Kenting, inclusief ontbijt.

Mooie zuidkust van Taiwan, Kenting National Park tijdens Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis
Mooie zuidkust van Taiwan, Kenting National Park

Dag 10, Kenting Nationaal Park
Deze dag heeft u vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid op ontdekking gaan in Nationaal Park of even heerlijk relaxen op de mooie stranden van Taiwan rond Kenting.

Dag 11, Kenting – Meinong – Foguangshan
U stapt weer in de huurauto zet de Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis vandaag voort naar de westkust van Taiwan voor een hele bijzondere aangelegenheid: U gaat in een traditioneel klooster overnachten!
Overnachting in Foguangshan Klooster, inclusief ontbijt.

Overnachten bij de monikken in het klooster van Foguangshan tijdens Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis Taiwan
Overnachten bij de monniken in het klooster van Foguangshan

Dag 12, Foguangshan – Tainan
Een bijzondere ochtend begint wanneer u vroeg opstaat om deel te nemen in een Boeddhistische ceremonie, waarbij de monniken chanten en mediteren. U maakt werkelijk deel uit van het dagelijks leven in het klooster, wat een interessante ervaring is. Hierna zet u koers naar Tainan voor wat Nederlandse VOC geschiedenis. Twee overnachtingen in Tainan, inclusief ontbijt.

Dag 13, Tainan
Tainan is een culturele stad en heeft genoeg te bieden om een volle dag in rond te wandelen. U kunt vandaag zelfstandig de hoogtepunten van de stad bekijken zoals Chikhan Towers en verschillende prachtige tempels van Confucius, Chusi en Matsu.

U ziet in Tainan de hele geschiedenis van Taiwan voorbij komen met tempels uit de tijd van de Japanse en Chinese overheersing en u vindt hier zelfs nog sporen van de Nederlandse koloniale VOC periode. Bijzonder om tijdens een vakantie Taiwan, zo ver van huis sporen tegen te komen van onze Hollandse voorouders.

Dag 14, Tainan – Sun Moon Lake
Vandaag staat er weer een mooie rit met uw huurauto op het programma, dit keer richting Sun Moon Lake, gelegen op 762 m boven de zeespiegel in de prachtige bergen van centraal Taiwan.
Twee overnachtingen in een hotel bij Sun Moon Lake, inclusief ontbijt.

Panoramablik over Sun Moon Lake tijdens individuele rondreis Taiwan
Panoramablik over het romantische Sun Moon Lake

Dag 15, Sun Moon Lake
Deze dag heeft u vrij te besteden en kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving van het Sun Moon Lake. U kunt een boottocht over het meer maken of de oevers te voet of per mountainbike verkennen.

Wat ook erg leuk is, is om een dansvoorstelling bij te wonen van een van de minderheden die in Taiwan wonen in Formosan Aboriginal Culture Village.

Dag 16, Sun Moon Lake – Taipei
Vandaag gaat u terug naar Taipei waar uw individuele rondreis Taiwan begon.
Overnachting in Taipei, inclusief ontbijt.

Dag 17, Taipei – vertrek huiswaarts
Helaas, vandaag is het alweer tijd om dit schitterende land te verlaten, uw individuele rondreis Taiwan zit er op. U rijdt naar de luchthaven van Taipei waar u de huurauto inlevert. Hier stapt u op uw vlucht huiswaarts. U arriveert de volgende dag weer thuis.

Dag 18, Thuiskomst
Vandaag komt er een einde aan uw individuele rondreis Taiwan.


Is deze voorbeeldreis niet helemaal naar uw wens? Geen probleem, wij passen deze individuele rondreis Taiwan met veel plezier voor u aan tot het naar uw zin is.

Gezellige nachtmarkt in Taiwan tijdens Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis
Gezellige nachtmarkt in Taiwan

Het tarief is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis
Deze kan aangepast worden naar uw wens en budget

Landarrangement Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis
Vanaf EUR 1.895,= per persoon*


*Het tarief is exclusief internationale tickets.
 Gebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen in een tweepersoonskamer

*Uiteraard is het ook mogelijk deze reis met privé chauffeur te reserveren


Inclusief Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis

– 16 dagen autohuur inclusief verzekering
– Alle overnachtingen in bijzondere hotels
– Genoemde maaltijden

Exclusief  Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis

– Intercontinentale vluchten, deze kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen
– Niet genoemde maaltijden, excursies, entreegelden en fooien
– Uitgaven van persoonlijke aard
– Reis- en/ of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten          € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds             € 2,50
– Verplichte bijdrage SGR   € 5,= per persoon

Overige informatie  Gorgeous Taiwan selfdrive rondreis

– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– U kunt deze reis ook tegen een meerprijs met een privéchauffeur en gids maken
– Vertrek dag: dagelijks
– Type reis: individueel


 

footer-image neem contact met ons op