Luxe Wellness & Yoga Vietnam I vanaf EUR 2.930,= per persoon

Geniet van de behandeling in de Spa – Ervaar verschillende yogasessies – Maak een citytour de Ho Chi Minh City –  Bezoek de Cu Chi Tunnel – 2 Daagse excursie in Nha Trang – Ontdek de stad Hoi An – Bezoek lokale galeries en kleermakers – Ga vissen met een lokale visser – Wandel door de straten van Old Quarter – Leer Vietnamese recepten koken tijdens een kookles – Maak een cruise op een traditioneel Junk door Halong Bay

Deze privé reis – Luxe Wellness & Yoga verwenreis Vietnam is naast een prachtige reis door Vietnam tevens een prachtcadeau aan uzelf. Een uitgebalanceerde reis van cultuur, natuur, wellness en yoga. U zult opgeladen en als herboren thuiskomen.


 

Geuren en kleuren van Vietnam treausry travel
Genieten van de geuren en kleuren in Vietnam

Luxe Wellness & Yoga Vietnam – met privé chauffeur/gids

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1, Heenreis
Vandaag vertrekt u naar het mooie Azië voor de privé reis – Luxe Wellness & Yoga Vietnam

Dag 2, Aankomst in Saigon/Ho Chi Minh City
Na aankomst in het zuiden van Vietnam wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw hotel gebracht, onze vertegenwoordiger zal u via de “fast-lane” door de douane begeleiden. Hierna wordt u per privé transfer naar uw 4 sterren DeLuxe Spa resort gebracht waar u heerlijk kunt relaxen tijdens een ontspannende behandeling in de spa en de vermoeidheid van de reis zult vergeten.

Drie overnachtingen in Saigon, inclusief ontbijt

Dag 3, Saigon/ Ho Chi Minh City
In de ochtend start u met een yogasessie voordat u een citytour door deze interessante metropool aangeboden krijgt. U bezoekt onder andere War Remnants Museum, President Palace, China Town en heeft de gelegenheid te winkelen in de kleurrijke Ben Thanh markt. Daarna ontsnapt u aan het drukke leven in het centrum om u onder te dompelen in de natuur in uw resort. In de middag krijgt u een tweede yogasessie in de natuur terwijl u geniet van de ondergaande zon.

hotel yoga saigon treasury travel
Uw hotel in Saigon, een paradijs in de stad

 

Dag 4, Saigon / Ho Chi Minh City – Cu Chi Tunnel
Omarm de ochtend met een langzame yogasessie om daarna fit aan de dag te beginnen. U bezoekt vandaag de Cu Chi Tunnels die er voor gezorgd hebben dat de Vietcong zich ondergronds razendsnel konden verplaatsen zonder opgemerkt te worden door de Amerikanen.

Dag 5 en 6, Saigon / Ho Chi Minh City – Nha Trang
U krijgt een privé transfer naar de luchthaven voor een ochtendvlucht naar Nha Trang.
Onder professionele begeleiding van een instructeur begint u aan een 2-daagse excursie waarbij u leert nog beter voor uw lichaam te zorgen door bewuster op uw voeding, beweging en levenswijze te letten. Verse en voedzame maaltijden, strand oefeningen en de spa zijn een onderdeel van uw wellness-programma.

Twee overnachtingen in een 5 sterren suite in een prachtige tuin, aan de oceaan gelegen, inclusief ontbijt

hotel Na Trang strand treasury travel
Optimaal ontspannen in het hotel in Na Trang

 

Dag 7, Nha Trang – Hoi An
Privé transfer naar de luchthaven voor uw ochtend vlucht naar Hoi An. Na gerust te hebben maakt u een mooie tour door deze mooie oude stad met veel opmerkelijke bezienswaardigheden waaronder de Japanse overdekte brug, oude handelaars woningen en een Chinese aula. Een must is een bezoek aan een aantal lokale galeries en kleermakers, symbool van deze artistieke stad. Binnen korte tijd en voor weinig geld heeft u een prachtig kleding stuk op maat. De middag yogasessies wordt georganiseerd in de landelijke omgeving om uw geest te ontspannen.

U verblijft weer in een unieke luxe 4* accommodatie met geweldige spa faciliteiten en waar gezondheid van geest en lichaam voorop staan. Drie overnachtingen inclusief ontbijt.

Day 8, Hoi An
Bekijk Hoi An op een andere manier met meer lokale interacties door het gadeslaan van vissers tijdens zijn ochtendroutine bij het vangen van vis langs de rivier. U mag zelf een poging wagen om met een groot net vis te vangen! Met een houten roeiboot vaart u door dit prachtige gebied naar een oud lokaal huis waar u gaat genieten van een vers bereide lunch. De gevangen vis wordt voor u bereid (indien u van vis houdt uiteraard, andere opties zijn mogelijk). Na de heerlijke lunch keert u terug naar uw hotel voor een fijne yoga of tai-chi sessie.

Dag 9, Hoi An
Uw yoga expert leidt u door de dag met een speciaal yoga-programma om uw kracht en uithoudingsvermogen om te bouwen en uw core-kracht verder te ontwikkelen. Het beoefenen van yogahoudingen in een ideale natuurlijke omgeving met ondersteuning van een wellness-spa zal u helpen om uw concentratie, geestelijke ontspanning en stimulatie van uw zintuigen verder te ontwikkelen.

Tai Chi oefeningen aan het zwembad van het hotel in Hoi An
Tai Chi oefeningen aan het zwembad van het hotel in Hoi An

 

Dag 10, Hoi An – Hanoi
In de ochtend maakt u een korte vlucht naar Hanoi. Na aankomst rust u uit voordat u de hoofdstad van Vietnam zult gaan te verkennen. Een zigzag wandeling door de straten van Old Quarter volgt. Elke straat in de historisch oude wijk is gewijd aan een specifiek beroep of materiaal. Een bijzondere ontmoeting met een lak kunstschilder in Hanoi is beschikbaar op aanvraag. In de namiddag bezoekt u een oude tempel in Hanoi en volgt u de meester in de tempel voor een korte meditatie om de geest van het boeddhisme te absorberen.

Twee overnachtingen in een luxe 4* hotel, inclusief ontbijt

Dag 11, Hanoi
Begin de dag met een ochtend kookles waarbij u verschillende recepten leert voor een gezonde maaltijd in Vietnamese stijl. Wandel samen met uw kok/gids over de lokale markt om de geheimen van het gezonde Vietnamese eten te ontdekken en getuige te zijn van de vele verse ingrediënten op de markt. Een spa retraite is op aanvraag beschikbaar voor uw ontspanning.

kookles hanoi vietnam
Kookles in Hanoi

 

Dag 12, Hanoi – Halong Bay Cruise
Vertrek vanuit Hanoi voor een 3,5 uur durende rit door het schilderachtige platteland naar Ha Long Bay. Bij aankomst stapt u aan boord van een 4* Deluxe Junk (traditionele boot/jonk). Onder het genot van een welkomstdrankje wordt u ontvangen en krijgt u een briefing over de veiligheidsvoorschriften door de vriendelijke en professionele kapitein en zijn bemanningsleden, gevolgd door een lunch van verse zeevruchten. De Junk zet koers maar het prachtige gebied en vaart langs de exotische rotseilandjes die uitsteken uit de zee, in de vorm van honden, wierook urnen, zeilen en kemphanen, natuurlijk gevormd door het zeewater die de kalkstenen bergen erodeert.

Ontdek de baai en de drijvende dorpen per tender (kleinere junk) kajak, u kunt deelnemen aan het vangen van vis met lokale vissers of zwemmen en relaxen op een van de afgelegen stranden van de baai. Vernieuw uw ziel met een uur yogales tijdens de verleidelijke zonsondergang van Halong Bay gevolgd door een voor u speciaal bereid diner banket. Overnachting aan boord, u wordt in slaap gesust door de rust van uw omgeving. Alle maaltijden op de Junk zijn inclusief.

Dag 13, Halong Bay Cruise
U ontwaakt vroeg wakker om in de rustgevende zon en de majestueuze toppen van Halong als decor uw yoga te beoefenen om de zuiverste energie van een nieuwe dag te absorberen. Een speciaal ontbijt wordt geserveerd aan boord voor yogi terwijl u blijft cruisen door de ongerepte plekken. Geniet van een ontspannen dag kajakken, grotten verkennen en zwemmen met een korte herstellende yogales voor de lunch. De middag begint rustig en flexibel met activiteiten op het water naar uw keuze. Terug aan boord bij zonsondergang het beoefenen van meditatie met uw yoga meester.

halong bay cruise schip vakantie
Halong Bay Cruise

 

Dag 14, Ha Long Bay – Hanoi
Vanmorgen zeilt de Junk rustig terug naar het vasteland terwijl u aan dek geniet van een ontspannen yogales, gevolgd door een gezond ontbijt. Bij aankomst krijgt u een privé transfer naar Hanoi waar u de rest van de dag vrij te besteden heeft en uit kunt rusten voor u terugkeert naar huis.

Een overnachting in 4* DeLuxe hotel, inclusief ontbijt

Dag 15, Hanoi – terugreis*
Tot aan vertrek heeft u vrij te besteden. U wordt vervolgens naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht huiswaarts. Afhankelijk met welke maatschappij u vliegt arriveert u vandaag of morgen thuis.

*Deze reis kan geheel naar uw wens worden aangepast of verlengd

 

Kleine Tender boot in Halong Bay
Kleine Tender boot in Halong Bay

 

 


Het tarief is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis
Deze kan aangepast worden naar uw wens en budget

Landarrangement Luxe Wellness & Yoga Vietnam per persoon

2 personen             vanaf EUR 2.930,= per persoon
3-4 personen         vanaf EUR 2.760,= per persoon
5-6 personen         vanaf EUR 2.525,= per persoon
7-9 personen         vanaf EUR 2.480,= per persoon
10-12 personen     vanaf EUR 2.390,= per persoon
12-15 personen     vanaf EUR 2.370,= per persoon
Eénpersoonskamer toeslag vanaf EUR 800,=

Gebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen in een tweepersoonskamer.
Het tarief is exclusief internationale tickets.


Inclusief
– Transfers van en naar de luchthavens in Vietnam
– Overnachtingen in luxe spa accommodaties
– Privé vervoer in auto/bus met airconditioning
– Professionele yoga coaches
– Genoemde yoga sessies en spa behandeling(en)
– 3 dagen / 2 nachten cruise per traditionele houten Jonk.
– Let op dat u de junk deelt met een aantal andere reizigers, privé jonk is mogelijk tegen toeslag
– Engelssprekende gidsen, behalve op de vrije dagen
– Genoemde binnenlandse vluchten
– Genoemde excursies inclusief entreegelden
– Maaltijden, zoals vermeld in de reisroute
– Drinkwater voor sightseeing dagen
– First Aid Kit
– Herbevestiging internationale vlucht

Exclusief
– Internationale vluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen
– Vertrekbelasting Vietnam
– Vietnamese Visa,  voor vertrek naar Vietnam te regelen!
– Persoonlijke uitgaven
– Tips voor gids, chauffeur, porters
– Niet genoemde maaltijden, excursies, entreegelden en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten          € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds             € 2,50
– Verplichte bijdrage SGR   € 5,= per persoon

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel


 

footer-image neem contact met ons op