Vietnam in het kort I Vanaf EUR 1.595,= per persoon

Maak een cruise op een traditionele houten Jonk door Halong Bay – Vaar per sampan door de Luon grot – Volg een Vietnamese kookles in Hanoi Cooking School – Maak een prachtige rit rond Xuan Huong Lake per paard – Geniet van het prachtige strand in Mui Ne – Bezoek de Cu Chi Tunnels – Ervaar het platteland in de tropische Mekong Delta

Tijdens deze privé rondreis met chauffeur en gids – Vietnam in het kort ziet u de meest bijzondere hoogtepunten van Vietnam, waarbij u tussendoor ook nog de gelegenheid heeft om uit te rusten op het strand van Mui Ne. U ziet de steden Hanoi en Saigon, de magische Ha Long Bay en de tropische Mekong Delta. Een vlotte reis waarbij u in korte tijd uitgebreid kennis maakt met dit heerlijke land!


 

varen op een jonk halaong bay treasury travel rondreizen vietnam
Ultiem genieten van de schoonheid van Halong Bay

Vietnam in het kort – met privé chauffeur/gids

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1, Vertrek
Vandaag vertrekt u naar het mooie Azië voor uw privé rondreis met chauffeur en gids – Vietnam in het kort. Hier zult u de volgende dag arriveren.

Dag 2, Aankomst Hanoi
U bent aangekomen in Hanoi en krijgt een warm welkom van onze gids en chauffeur en vervolgens een transfer naar uw hotel. Nadat u bent bijgekomen van de reis krijgt u een begeleide wandeling door Hanoi’s Old Quarter aangeboden.  Overnachting in 4* hotel in Hanoi, inclusief ontbijt.

Dag 3, Hanoi – Ha Long Bay
Het schitterende Halong Bay ligt 160 kilometer ten oosten van Hanoi. Meer dan drieduizend gekartelde kalkstenen eilanden rijzen omhoog uit de smaragdgroene wateren van Halong Bay. Bij aankomst in de haven gaat u aan boord voor een onvergetelijk avontuur. U stapt op een houten Jonk voor een 2-daagse cruise tussen de 3.000 spectaculaire kalkstenen eilanden. De boot neemt u mee op verkenningstocht door deze prachtige UNESCO World Heritage Site.

U geniet van de prachtige zonsondergang over de baai terwijl u culinair verwend wordt met een heerlijk diner. Overnachting op de 4* Jonk (traditionele boot), op basis van volpension.

Kanovaren door Halong Bay Vietnam treasury travel rondreizen vakantie vietnam
Ontspannen peddelen in een kano door Halong Bay

 

Dag 4, Ha Long Bay – Hanoi
Na het ontbijt heeft u nog gelegenheid om te zwemmen als u dat wilt. U gaat genieten van een korte tocht per sampan door de Luon grot (grot tunnel). U peddelt door de tunnel en komt uit in een kratermeer, omgeven door prachtige rotsen. De tocht naar deze grot is afhankelijk van de getijden. Daarna gaat de cruise naar Bai Tu Long Bay en rond Bai Tho Berg terwijl er gebruncht wordt aan boord. Rond het middaguur komt u weer aan in de haven waar u weer opgehaald en naar Hanoi gebracht wordt. Overnachting in 4* hotel in Hanoi, inclusief ontbijt.

Dag 5, Hanoi – Dalat
Een bijzondere ervaring is het volgen van een Vietnamese kookles in Hanoi Cooking School! U bezoekt eerst een lokale markt waar u de ingrediënten uitzoekt voor uw gerecht. Vervolgens leert u de kunst van het maken van traditionele Vietnamese gerechten onder leiding van een chef kok. Geniet van uw eigen gemaakte loempia’s en bananen salade! Hierna stapt u op uw binnenlandse vlucht naar Dalat. Een overnachting in 4* hotel in Dalat, inclusief ontbijt.

Dag 6, Dalat – Mui Ne
Deze ochtend bezoekt u het bergdorpje Dalat, wat een beetje doet denken aan een alpine dorp met zijn Franse chalets en dennenbossen. U stapt op een paard voor een prachtige rit rond Xuan Huong Lake, Dalat bloemen tuin, Bao Dai’s Zomer Paleis en het ‘valley of love’ park. Hierna wordt u naar de zuidkust gebracht waar u een paar dagen heerlijk aan het strand van Mui Ne gaat vertoeven. Drie overnachtingen in 4* hotel in Mui Ne, inclusief ontbijt.

Dag 7 en 8, Mui Ne
Deze dagen heeft u vrije te besteden en kunt u heerlijk genieten van de tropische wateren en het prachtige strand van Mui Ne.

Mui Ne strand vietnam rondreis
Ontspannen op het tropische strand van Mui Ne


Dag 9, Mui Ne – Saigon (Ho Chi Min City)

Vandaag wordt u naar Saigon gebracht, waar u ’s middags een bijzondere excursie maakt naar de Cu Chi Tunnels uit de Vietnamoorlog. De tunnels zijn meer dan 250 km lang en drie niveaus diep is en waren belangrijk voor de Viet Cong overwinning op de Amerikanen. Hierdoor kon de Viet Cong een groot landelijk gebied rond Saigon bestrijden. Vandaag de dag zijn de resterende tunnels uitgegroeid tot een belangrijke toeristische attractie die de bezoeker zal laten ervaren hoe het was om onder de grond te leven tijdens de Amerikaanse oorlog. Na deze enerverende dag wordt u terug gebracht naar Saigon. Twee overnachtingen in 4* hotel in Saigon, inclusief ontbijt.

Cu Chi tunnels Vietcong
De verborgen Cu Chi tunnels van de Vietcong

 

Dag 10, Mekong Delta
Een dag op het platteland in de tropische Mekong Delta. U stapt in My Tho op een boot, waarmee u naar Ben Tre vaart. Hier ziet een kleine werkplaats waar snoepjes van kokosnoot worden gemaakt. U ziet tijdens het varen hoe vruchtbaar de delta is, met rijstvelden, grote boomgaarden met allerlei soorten fruit en visserij. Vriendelijke lokale boeren zullen u graag allerlei lekkernijen voorschotelen met specialiteiten uit de Mekong Delta. Hierna keert u weer terug naar Saigon waar u een laatste nacht verblijft in Saigon.

Dag 11, Saigon – Vertrek
Helaas, vandaag is uw rondreis alweer ten einde. U wordt naar het vliegveld gebracht en stapt op uw vlucht huiswaarts. U arriveert de volgende dag weer thuis.

Dag 12, Thuiskomst*

*Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast

 

Zonsopkomst bij Halong Bay
Zonsopkomst bij Halong Bay

Het tarief is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis
Deze kan aangepast worden naar uw wens en budget

Landarrangement Vietnam in het kort                                 
Vanaf EUR 1.595,= per persoon*/**

*Gebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen in een tweepersoonskamer
**Het tarief is exclusief internationale tickets.


Inclusief
– Ervaren Engels sprekende gids
– Privé transfers in een voertuig met airconditioning
– Binnenlandse vlucht Hanoi – Dalat
– 2 dagen / 1 nacht cruise op de 4* Victory Cruise. U deelt de jonk met andere passagiers
– Kookles in Hanoi
– Privé boot trip in Mekong Delta
– Genoemde accommodatie, inclusief genoemde maaltijden
– Flesje water tijdens sightseeing dagen
– Entreegelden voor de sights genoemd in het programma
– First Aid Kit
– Herbevestiging Internationale vlucht

Exclusief
– Intercontinentale vluchten, uiteraard kunnen wij deze ook verzorgen
– Niet genoemde maaltijden, excursies, entreegelden en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Vertrekbelasting
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten          € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds             € 2,50
– Verplichte bijdrage SGR   € 5,= per persoon

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel


 

footer-image neem contact met ons op