Waarom een rondreis Mexico?

Ontdek hier waarom een rondreis Mexico uw volgende vakantie zou kunnen worden.
Onder deze tekst vindt u voorbeeldreizen Mexico.

Yucatán, tussen de Caribische Zee en de Golf van Mexico.
Slechts enkele meters boven de zeespiegel strekt het plateau van Yucatán zich uit.
Vol herinneringen aan de Maya periode in de vorm van indrukwekkende tempels en ruïnes.
Onder water is minstens zo indrukwekkend, doordat er een geheimzinnige wereld schuil gaat van onderaardse rivieren, grotten en cenotes.

Dit deel van Mexico heeft een onweerstaanbare aantrekkingskracht op cultuurliefhebbers, maar ook op zonaanbidders door de vele tropische stranden.
Van hippe en drukke stadjes bruisend van het uitgaansleven tot bijna verlaten eilandjes om heerlijk bij te komen na een rondreis Mexico.
Er zijn zelfs mogelijkheden te zwemmen met walvishaaien!

De steden Valladolid, Merida en de piratenstad Campeche zijn een must vanwege de nostalgische sfeer uit de Spaanse koloniale tijd.
Uren kunt u hier slenteren door de oude straatjes waarbij u zich een paar eeuwen terug in de tijd waant.

Yucatán kunt u per huurauto verkennen zodat u de vrijheid heeft.
Mocht u voorkeur geven aan privé vervoer met chauffeur dan is dat uiteraard mogelijk.

Wilt u nog meer Maya cultuur beleven, dan is een rondreis Mexico mooi te combineren met een rondreis door het mooie Belize.

 

Accommodaties

In Mexico bieden wij u graag zoveel mogelijk kleinschalige koloniale hotels aan zodat u werkelijk de sfeer van het land kunt proeven!
Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties in Mexico zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.