Reizen met kinderen Panama

reizen met kinderen
Baby Loïs tijdens een rondreis door Jordanië


Reizen met kinderen Panama

Waar voorheen veel gezinnen reizen met kinderen bestond uit een vakantie naar één strandbestemming krijgen we nu met grote regelmaat aanvragen en boekingen wat betreft rondreizen voor gezinnen met kinderen. Het leuke van reizen met kinderen Panama is dat ook – net als onze andere individuele maatreizen – alles mogelijk is. De leeftijd van de kinderen variëren van een paar maanden tot aan jong volwassenen. Onze jongste klant was net 4 maanden oud! Ook voor familiereizen Panama kunt u terecht bij Treasury Travel.

Kindvriendelijke hotels tijdens een rondreis Panama

We bieden voor een reizen met kinderen kindvriendelijke hotels met zwembaden aan. Hotels met animatie en activiteiten voor kinderen. Tijdens de rondreis houden we uiteraard ook rekening met de wensen van uw kinderen. Op die manier wordt een vakantie met kinderen voor iedereen een fijne beleving. De reisdagen maken we niet te lang en we zorgen regelmatig voor pauzes.

De lokale bevolking van de bestemmingen die Treasury Travel aanbiedt zijn dol op kinderen. Aan aandacht zal het niet ontbreken. Veel landen hebben andere leefgewoonten dan wij in Nederland en België. Dat tijdens een rondreis baby of kind in de avond meegaan naar een restaurant is dan ook heel normaal. Hierdoor wordt uit eten gaan met kinderen tijdens een rondreis een gezellige happening.

Wat moet ik meenemen tijdens een rondreis met kinderen?

Kinderstoeltjes voor in de huur- of privé auto’s en in restaurants zijn geen probleem. Babybedjes zijn in de meeste landen en hotels gratis ter beschikking.
Een opvouwbare buggy kunt u het best zelf mee te nemen. Deze kan bij de gate op de luchthavens worden afgegeven en krijgt u direct na de landing weer terug zodat u uw handen weer vrij heeft.

Wilt u niet te veel meenemen aan luiers tijdens de reis, geen zorgen. In de meeste landen die Treasury Travel aanbiedt zijn deze voor handen.
Bij twijfel kunnen we dit voor u uitzoeken.

Hygiëne en vaccinaties voor kinderen tijdens reizen

Vaccinaties voor baby’s en kinderen is iets waar u even goed over na dient te denken. Een wel overwogen keuze. Het is verstandig na te gaan of er malaria, dengue of andere ziekten zijn als u een verre bestemming in gedachten heeft. Om hier goed advies over te krijgen verwijzen wij u naar de huisarts, GGD of andere specialisten op gebied van gezondheid en vaccinaties. Net als voor uzelf geldt uiteraard ook voor uw kind dat u dient te letten op hygiëne. Ten alle tijden dient u – ook voor het poetsen van tanden – gebruik te maken van flessenwater. Eet nooit rauwe groenten of ongeschild fruit. IJsblokjes zijn ook af te raden. Sla liever een maaltijd of drankje af als u het niet vertrouwd. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Rondreizen met een baby, de ultieme Treasury Travel test

Zoals bekend bezoeken we al onze bestemmingen zelf om goed advies te kunnen geven. Dit was even anders bij het uitproberen van het reizen met kinderen. Gelukkig hadden we een baby voor handen om de ultieme test te doen en zelf te ervaren hoe het is om met een baby te reizen.
Cynthia is met zoon, schoondochter Chantal – Chantal maakt ook deel uit van het Treasury Travel team – en kleindochter Loïs (toen net 1 jaar) naar Jordanië gereisd voor 3 weken rondreis met de baby. In een ruime huurauto met babyzitje zijn ze het hele land doorgereisd. Overnacht werd in een mix van goede 3 sterren en luxe hotels tot aan bedoeïenententen in de woestijn en overal was men voorbereid dat ze met een baby reisden.

Tijdens de wandelingen werd gebruik gemaakt van een draagrugzak waarin baby Loïs prinsesheerlijk alles kon overzien en alle aandacht op kon eisen van de voorbijgangers. Kortom, een heerlijke reis om nooit meer te vergeten. Rondreizen met baby’s en kinderen is wat Treasury Travel betreft geslaagd! Ook voor Panama familiereizen kunt u terecht bij Treasury Travel.
reizen met kinderen

footer-image neem contact met ons op