Ayurveda Oman, wellness reis

Heilzaam kuren en genieten van wellness volgens de originele Ayurveda behandelingen tijdens onze reis “Ayurveda Oman, wellness reis”? Maak dan nu gebruik van deze spectaculaire aanbieding en kom in ruim twee weken helemaal tot rust in het 5* Wellness Resort & Spa, aan de prachtige kust van Oman! U zult weer als herboren terugkeren!  Treasury Travel heeft een ruim aanbod aan Ayurveda wellness specials in dit super deluxe Resort & Spa hotel. U kunt bijvoorbeeld  behandelingen volgen met de nadruk op gewichtsverlies, maar u kunt bijvoorbeeld ook een 4 daagse spa behandeling boeken waarbij u komt voor ontspanning, yoga en massages. Vraag hier naar de oneindige mogelijkheden!


DAG TOT DAG PROGRAMMA
Dag 1, Aankomst
Dag 2 tot en met dag 6, Abhyangam & Udvarthanam
Dag 7 tot en met dag 11, Kizhi
Dag 12, Volledige rust
Dag 13 tot en met dag 15, Sarvangadhara
Dag 16, Vrije dag
Dag 17, Vertrek* – Thuiskomst

* Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast


Ayurveda Oman, welness reis

Uitgebreide omschrijving


Dag 1, Aankomst

Vandaag vertrekt u voor uw ontspannende vakantie Oman. Bij aankomst in Muscat wordt u naar uw prachtige Wellness hotel gereden waar er een welverdiend diner voor u klaar staat. Hierna kunt u even bijkomen en genieten van de omgeving.

U verblijft zestien nachten in 5* Resort & Spa, in een Executive Suite*, op basis van volpension.
* Uw ruime suite van ongeveer 63 m2 is erg ruim met een zitkamer en een balkon of terras, afhankelijk of u op de begane grond of op de eerste verdieping prefereert en is van alle gemakken voorzien.

Dag 2 tot en met dag 6, Abhyangam & Udvarthanam
Abhyangam is een Ayurveda manier van olie massage met Marma therapie. Marma zijn vitale punten op het lichaam die energie bevatten. Met een zachte druk op deze punten geeft de massage u energie door uw hele lichaam en geest en zorgt voor de ultieme ontspanning en herstel. Ook krijgt u deze dagen Udvarthanam, waarbij het hele lichaam zacht wordt gemasseerd met medicinale poeders en geneeskrachtige kruiden. Deze manier van masseren zorgt voor een goede bloed circulatie, het verminderd chronische pijnen en helpt cellulitis te verminderen.

Dag 7 tot en met dag 11, Kizhi
Deze dagen staan volop in het teken van Kizhi. Kizhi behandelingen is een vorm van therapie waarbij verhitte kruiden en medicinale olien in een zak worden gebonden en op de plekken worden gelegd die behandeld moeten worden. Hierna volgen verschillende massages met de vingers en de palm van de hand. Tijdens deze dagen heeft u volledige rust nodig. Het is dan ook gebruikelijk dat u na de behandelingen heerlijk ontspant in uw suite.

Dag 12, Volledige rust
U heeft een dag volledige rust nodig om volledig te ontspannen en de behandelingen zijn werk te laten doen.

Dag 13 tot en met 15, Sarvangadhara
Sarvangadhara is het proces van continu warm medicinale olie over het lichaam gieten voor een bepaalde tijd.

Dag 16, Vrije dag
Deze dag heeft u vrij te besteden en in de middag trekt u er op uit naar het centrum van de stad om de Markaz Al Bahja Mall te bekijken. Hier kunt u prachtige souvenirs kopen en kunt u uw ogen uitkijken naar de kleuren, stoffen en specerijen.

Dag 17, Vertrek* – Thuiskomst
Helaas, vandaag is het alweer tijd om naar huis te gaan. U wordt na de lunch naar het vliegveld gebracht vanwaar u uitgerust en jonger voelend naar huis vliegt.

* Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast
lotusbloem-in-de-vijver-van-het-ayurveda-resort-in-India


Het tarief is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis
Deze kan aangepast worden naar uw wens en budget

Landarrangement vanaf EUR 3.595,= per persoon, gebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen in een Executive Suite.
Het tarief is exclusief internationale tickets.


Inclusief
– 14 dagen Ayurveda olie massages en behandelingen
– 16 nachten accommodatie in een Executive Suite in 5* Resort & Spa op basis van volpension
– Diner op de dag van aankomst en lunch op de dag van vertrek
– Halve dag winkelen, exclusief uw uitgaven

Exclusief
– Intercontinentale retourvluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen
– Visum Oman
– Excursies, entreegelden en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Vertrekbelasting
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten          € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds             € 2,50
– Verplichte bijdrage SGR   € 5,= per persoon

Overige informatie
– Wij hebben een ruim aanbod aan Ayurveda wellness specials. U kunt bijvoorbeeld behandelingen volgen met de nadruk op gewichtsverlies, maar u kunt bijvoorbeeld ook een 4 daagse spa behandeling boeken waarbij u komt voor ontspanning, yoga en massages. Vraag hier naar de oneindige mogelijkheden!

footer-image neem contact met ons op