Adembenemend Patagonië gletsjers, walvissen & pinguïns

De mooiste highlights van Zuid Argentinië worden tijdens deze Adembenemend Patagonië gletsjers, walvissen & pinguïns rondreis aangedaan waarbij volop genoten wordt van gletsjers, walvissen en pinguïns en natuurlijk Buenos Aires. Deels wordt deze reis als selfdrive aangeboden.enemend Patagonië
DAG TOT DAG PROGRAMMA VOORBEELDREIS
Dag 1, Heenreis – aankomst Buenos Aires
Dag 2: Buenos Aires, citytour
Dag 3, Buenos Aires – Bariloche
Dag 4, Bariloche – San Martín de los Andes, ontvangst huurauto
Dag 5, San Martín de los Andes – Villa La Angostura
Dag 6, Villa La Angostura – Bariloche, inleveren huurauto – El Calafate
Dag 7, El Calafate, boottocht over Lago Argentino
Dag 8, El Calafate, Perito Moreno gletsjer
Dag 9, El Calafate – Ushuaia
Dag 10, Ushuaia, bezoek Lapataia Nationaal Park en Beagle Kanaal
Dag 11, Ushuaia – Puerto Madryn, ontvangst huurauto
Dag 12, Puerto Madryn – Península Valdés
Dag 13, Península Valdés, vrij te besteden
Dag 14, Península Valdés – Trelew, inleveren huurauto – Buenos Aires
Dag 15, Buenos Aires – terugreis
Dag 16, Thuiskomst*
*Deze voorbeeldreis kan geheel naar uw wensen worden aangepast


Adembenemend Patagonië

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1, Heenreis – aankomst Buenos Aires
Vandaag vertrekt u voor uw vlucht naar Buenos Aires, de hoofdstad van Argentinië. Bij uw aankomst wordt u verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger die u naar het hotel voor de komende 2 nachten brengt.
Overnachting in Buenos Aires, inclusief ontbijt.

Dag 2: Buenos Aires
Een prachtige dag voor een privé stadstour door de historische hoofdstad van Argentinië. Het centrum van deze miljoenenstad beschikt over de meest interessante wijken, ieder met hun eigen karakter. De sfeer van een grote stroom migranten in de 16e eeuw vanuit met name Spanje, Italië en Frankrijk kunt u goed terugvinden in de verschillende wijken. Overnachting in Buenos Aires, inclusief ontbijt.

Dag 3, Buenos Aires – Bariloche
U wordt bij het hotel opgehaald voor uw vlucht naar Bariloche, waar de pure lucht de bezoeker hartelijk ontvangt en de echte Alpijnse architectuur in de hele stad te bewonderen is. Bariloche biedt buiten het wintersportseizoen geweldige mogelijkheden tot vele activiteiten, zoals wandelen, paardrijden, sky-diven en kanovaren. Duurzaam toerisme staat hier hoog in het vaandel, wat direct tot uiting heeft op de fantastische schoonheid van de natuurlijke omgeving. Duurzaam toerisme staat hier hoog in het vaandel, wat direct tot uiting heeft op de fantastische schoonheid van de natuurlijke omgeving. Overnachting in Bariloche, inclusief ontbijt.

Dag 4, Bariloche – San Martín de los Andes
In de ochtend rijdt u met uw huurauto door naar het plaatsje San Martín de los Andes langs de Zeven Meren route. Deze pittoreske plaats is gelegen aan de banken van het Lacár meer midden in het Lanín Nationaal Park en is een paradijs van rust en vrede en ondergedompeld in een omgeving van rivieren, watervallen, bergen en magische bossen. Overnachting in San Martin de los Andes, inclusief ontbijt.


Dag 5, San Martín de los Andes – Villa La Angostura

U vervolgt uw weg naar Villa La Angostura. Gelegen midden in de Patagonische bergketen, tussen meren, rivieren en een eeuwenoud bos bent u in Villa de La Angostura geheel één met de natuur. De prachtige omgeving zal een betoverende uitwerking op u hebben. Overnachting in Villa la Angostura, inclusief ontbijt.

Dag 6, Villa La Angostura – Bariloche – El Calafate
In de ochtend rijdt u weer terug naar Bariloche waar u de huurauto inlevert. Vanuit hier vliegt u door naar het zuiden, naar El Calafate. Aangekomen in Patagonië bent u in een heel andere wereld beland! Hier staat u midden in de Patagonische hoogvlakten, omgeven door een wonderschoon landschap van hooggebergte, gletsjers en ijs. Tientallen meters dikke ijsmassa´s schuiven langzaam van de Andestoppen naar lager gelegen valleien en hebben langgerekte gletsjermeren doen ontstaan. Overnachting in El Calafate, inclusief ontbijt.

Dag 7, El Calafate
U gaat vandaag een spectaculaire boottocht maken door deel_calafate_gletser_argentinie noordelijke arm van Lago Argentino! Tijdens deze tocht maakt u bezichtigingen aan de magnifieke Upsala, Spegazzini en Perito Moreno gletsjer per catamaran.
Overnachting in El Calafate, inclusief ontbijt.

Dag 8, El Calafate
Vandaag brengt u een bezoek aan de Perito Moreno gletsjer in combinatie met een bootexcursie. U wordt opgehaald bij uw accommodatie en richting de gletsjer gebracht. Geniet van een spectaculair uitzicht en de adembenemende schoonheid van deze omgeving. Overnachting in El Calafate, inclusief ontbijt.

Dag 9, El Calafate – Ushuaia
U vliegt naar Ushuaia. Ushuaia is de meest zuidelijke stad ter wereld en gelegen op Vuurland. In dit woeste en mysterieuze gebied krijgen bezoekers werkelijk het gevoel dat ze aan het einde van de wereld zijn beland. Overnachting in Ushuaia, inclusief ontbijt.

Dag 10, Ushuaia
U bezoekt het Lapataia Nationaal Park, ofwel het Tierra del Fuego Nationaal Park. Het heeft een grootte van 63.000 hectare waar u een grote schat aan flora en fauna tegenkomt, zoals de rode vos, guanaco en de zwartoog albatros. De gids zal u tijdens de trekking uitgebreid uitleg geven over de prachtige omgeving en de inheemse flora en fauna. Tevens staat een mooie boottocht over het beroemde Beagle kanaal op uw programma. Overnachting in Ushuaia, inclusief ontbijt.

Dag 11, Ushuaia – Puerto Madryn
Vandaag vliegt naar Trelew waar uw huurauto al voor u klaar staat op de luchthaven. Met de huurauto rijdt u naar uw hotel in het plaatsje Puerto, pittoresk gelegen aan de baai ‘Golfo Nuevo’, de toegangspoort tot Península Valdes en één van de belangrijkste toeristische plaatsen van Patagonië.
Overnachting in Puerto Madryn, inclusief ontbijt.

Dag 12, Puerto Madryn – Península Valdés
U rijdt naar het wonderschone Península Valdés natuur reservaat. Península Valdés staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en biedt een overweldigende variëteit aan fauna aan, zoals pinguïns, walvissen, zeeleeuwen, zeehonden en orka´s. Bij Puerto Piramides heeft u de optie om te gaan whale watchen (afhankelijk van de fauna kalender). Bij Punta Canter en Punta Norte kunt u zeehonden en zeeleeuwen bekijken en bij Valdes Creek kunt u stoppen om een kleine pinguïnkolonie te bezoeken van ongeveer 100 tot 200 kleine Magellan pinguïns.
Overnachting op Península Valdes, inclusief volpension.

Dag 13, Península Valdés
Vandaag kunt u heerlijk genieten van de vele activiteiten die hier worden aangeboden, zoals  het maken van een wandelingen langs de kust om zeehonden, zeeleeuwen, Magellan pinguïns of orka´s te observeren (afhankelijk van de fauna kalender). Of kies voor een foto safari in de omgeving, paardrijden, mountainbiken of een speciale trekking.  Alle activiteiten worden deskundig begeleid door een ervaren gidsen. Overnachting op Península Valdes, inclusief volpension.

Dag 14, Península Valdés – Trelew – Buenos Aires
U rijdt weer terug naar de luchthaven van Trelew waar u de huurauto inlevert en op uw vlucht stapt naar Buenos Aires. Hier aangekomen staat u chauffeur al op u te wachten om u naar uw hotel te brengen. In de avond kunt u optioneel gaan genieten van een spectaculaire Tango & Diner Show!
Overnachting in Buenos Aires, inclusief ontbijt.

Dag 15, Buenos Aires – terugreis
Helaas zit deze geweldige reis er alweer op en wordt u op de juiste tijd opgehaald bij het hotel en naar de internationale luchthaven van Buenos Aires gebracht voor uw terugvlucht naar huis.

Dag 16, Thuiskomst*
*Deze voorbeeldreis kan geheel naar uw wensen worden aangepast


Landarrangement vanaf EUR 1.995,= per persoon

Gebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen.
Het tarief is exclusief internationale en nationale vluchten.


Inclusief
– Meet & assist op alle luchthavens in Argentinië.
– Transfers van/naar nationale en internationale luchthavens in Argentinië.
– Transfers van/naar hotels.
– Overnachtingen in vermelde budget en/of comfort accommodaties in Argentinië, inclusief vermelde maaltijden.
– Alle genoemde excursies zoals vermeld in de offerte onder begeleiding van een Engelssprekende gids.
– 3 Dagen autohuur in Bariloche (een Chevrolet Corsa of gelijkwaardig) inclusief vrij aantal kilometers per dag, CDW verzekering en belastingen.
– 4 Dagen autohuur in Trelew (een Chevrolet Corsa of gelijkwaardig) inclusief vrij aantal kilometers per dag, CDW verzekering en belastingen.

Exclusief
– Internationale vluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen.
– 5 Lokale vluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen.
– Niet genoemde maaltijden, optionele excursies en fooien.
– Entreegelden bij de Nationaal Parken.
– Benzine, parkeergelden en andere autokosten.
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten          € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds             € 2,50
– Verplichte bijdrage SGR   € 5,= per persoon

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel

footer-image neem contact met ons op