Verlenging Amazone Peru, puur natuur

Voor de Verlenging Amazone Peru, puur natuur reist u per binnenlandse vlucht naar de Amazone waar u de komende dagen in de schitterende jungle doorbrengt! Na aankomst in Puerto Maldonado, Iquitos of Manu wordt u per bus of jeep naar de rivier gebracht om per boot dieper het Amazone gebied in te varen. Na een prachtige tocht

Amazone belevenis, puur natuur

 

Er is een veelvoud aan Lodges waaruit u kunt kiezen, vanaf 3* tot zeer luxe 5* accommodaties inclusief alle maaltijden en vele excursies.

Dag 1: Lima/Cusco – Amazone gebied
Per binnenlandse vlucht reist u naar de Amazone waar u de komende dagen in de schitterende jungle doorbrengt! Na aankomst in Puerto Maldonado, Iquitos of Manu wordt u per bus of jeep naar de rivier gebracht om per boot dieper het Amazone gebied in te varen. Na een prachtige tocht over de een van de zijarmen van de Amazone rivier bereikt u uw Lodge voor de komende nachten. Overnachting in een Lodge het Amazone gebied, op basis van volpension.

Volgende dagen, aantal nachten zijn door uzelf te bepalen
Deze dagen worden er verschillende excursies georganiseerd, allen zijn inclusief. U maakt onder andere een hike door de jungle terwijl u geniet van de apen en vele vogels, u bezoekt een Clay Lick waar vele papegaaien en parrots tezamen komen, en vaart over de rivier op zoek naar kaaimannen! Ook een spannende nachtwandeling mag natuurlijk niet ontbreken! Overnachtingen in een Lodge in het Amazone gebied, op basis van volpension.

Terugreis
U reist per boot en bus helaas weer terug naar de luchthaven van Puerto Maldonado, Iquitos of Manu voor uw vlucht naar Lima.
Een perfect afsluiting van uw Peru vakantie!

footer-image neem contact met ons op