Coaching & Retraite

Eenheid – Breng jezelf en de natuur samen en het resultaat is verbluffend
Soms kom je tot de ontdekking dat je ondanks jezelf overal mee naartoe te nemen, je je alleen kunt voelen. Het diepere contact in de eenvoud van wie jij bent, waar je voor staat en waar je in geloofd is dan weggezakt. Het leven kan overweldigend zijn, met alle veranderingen en momenten waarin je constante prikkeling ervaart. Soms is het andersom en voel je je juist on-uitgedaagd en te weinig in beweging.

De natuur is een plek waarin je jezelf weer op allerlei fronten kunt hervinden. Het biedt zoveel rust en vrijheid om in die ruimte te ontdekken wat je echt werkelijk nodig hebt. Wij stimuleren het één worden met de natuur op een organische manier.
Jij bent zowel centraal als onderdeel van een geheel.

In overleg kunnen we jou zelfs aanvullende verrijking bieden in inzichten op het niveau waar je zelf niet goed zicht hebt. Een begeleiding als coach is ons niet vreemd, dan wandelen we een stukje met je mee op. Er zijn vele manieren om je eigen natuur weer aan te vullen en de bron van jouw persoonlijkheid weer te heractiveren. Aarzel niet, wij zijn een met de natuur. Dus kom erbij.

LEES MEER, klik op deze link 

footer-image neem contact met ons op