Onze bestemmingen zijn al een cadeau op zich, in combinatie met een retreat waant u zich echt in het paradijs. Gun uzelf de reis waarbij u geniet van de schoonheid van het land en de helende werking van het retreat. Dit kan in verschillende vormen zoals yoga, meditatie, Ayurveda. Treasury Travel maakt gebruik van gerenommeerde spa’s, retreat hotels en Ayurveda artsen om er zeker van te zijn dat u in goede handen bent.

Mocht u een voorkeur hebben voor een bepaalde behandeling en deze niet vinden tussen de voorbeelden op deze pagina, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op zodat wij uw persoonlijke programma in het land van uw voorkeur, naar uw wens kunnen samenstellen.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Alle door Treasury Travel aangeboden accommodaties zijn met veel zorg geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Treasury Travel biedt een ruime keuze van goede 3 tot 7 sterren hotels, (privé) Tented Camps in woestijnen en Afrikaanse bush, luxe Boutique hotels, voormalige stadspaleizen, prachtige (eco)Lodges en zeilschepen op de mooiste plekjes ter aarde. Maar ook geweldig gelegen basic accommodaties zoals oude tempels, cabanas op bounty eilanden en in donkere jungles of diep in woestijnen verborgen Tented Camps waar niemand behoefte heeft aan luxe, maar 100% geniet van de geweldige locatie. Er is een ruime keuze en onze reisadviseuses staan graag voor u klaar u te helpen de accommodatie(s) te vinden die echt bij u past.