Costa Rica Wellness, Harmonie voor Lichaam & Geest

Met deze reis “Costa Rica Wellness, Harmonie voor Lichaam & Geest” geeft u uzelf de kans om uw geest, lichaam en ziel te ontspannen terwijl u ondertussen de meest serene plekken van Costa Rica bezoekt. Zie deze dagen als relaxen in de pure natuur van het veelzijdige Costa Rica. U laadt uw batterijen als op, op het moment dat u voet zet in dit prachtige land. Deze reis staat in het teken van heerlijke spa’s, unieke massages en gezonde voeding in de bergen, stranden en valleien van dit bijzondere land. Geniet elke dag van deze ongelofelijke ervaring en kom als een ander mens terug, klaar voor het drukke leven in uw thuisland. Bajos del Toro is de perfecte plek om te genieten  om van het uitzicht te genieten van het nevelwoud. Het gebied rond de Arenal is werkelijk prachtig en heeft eventueel ook een aantal extra excursies voor u in petto. Daarnaast is het Esterillos strand aan de Pacifische kust gunstig gelegen tussen de bovenstaande gebieden, en het is een leuke plek om te ontspannen en te genieten van het mooie uitzicht op de azuurblauwe oceaan.


DAG TOT DAG PROGRAMMA
Dag 01: Heenreis – Aankomst San Jose
Dag 02: Bajos Del Toro nevelwoud
Dag 03: Bajos Del Toro nevelwoud
Dag 04: Bajos Del Toro nevelwoud – Arenal Vulkaan
Dag 05: Arenal Vulkaan
Dag 06: Arenal Vulkaan  – Pacifische kust
Dag 07: Pacifische kust
Dag 08: Pacifische kust
Dag 09: Pacifische kust – Alajuela
Dag 10: Alajuela –  San Jose
Dag 11: Thuiskomst*
*Reisduur en reisschema kunnen naar uw wens worden aangepast


Costa Rica Wellness, Harmonie voor Lichaam & Geest

Uitgebreide reisbeschrijving voorbeelreis

Dag 1, Vertrek Amsterdam, Düsseldorf of Brussel – Aankomst San Jose – Alajuela
Vandaag  begint uw prachtige reis naar Costa Rica. U vliegt via Panama waarna u dezelfde dag aankomt op het vliegveld van San José, de hoofdstad van Costa Rica. Zodra u door de douane bent staat onze vertegenwoordiger al op u te wachten en u naar uw resort in Alajuela brengt. Uw resort bestaat uit 22 individuele ontworpen villa’s  op een oppervlakte van 160.000 m2. Alle ruimte voor uzelf dus!

Vanuit het resort heeft u uitzicht over de centrale vallei van Costa rica. De tempratuur rond dit resort ligt bijna het gehele jaar rond de 21 graden Celsius. Als u de volgende ochtend een massage wilt is het aan te raden dit aan te geven bij de receptie bij aankomst.

Dag 2, Alajuela – Bajos Del Toro Nevelwoud
Deze ochtend heeft u een heerlijk gezond ontbijt op basis van lokale ingrediënten waarna uw reis verder gaat naar Bajos Del Toro. In de namiddag heeft u een transfer naar een speciaal geselecteerde lodge in het nevelwoud van het Bajos del Toro gebied. Dit hotel is een toevluchtsoord voor avonturiers en staat in het teken van wellness; het gebied bestaat uit 500 hectare eigen reservaat met zacht stromende rivieren en verborgen watervallen. In de omgeving van uw accommodatie kunt u op eigen gelegenheid prachtige wandelingen maken door de rustgevende natuur en heeft u alle tijd om uw hoofd leeg te maken.
Het hotel is milieuvriendelijk gebouwd met behulp van milieuvriendelijke materialen en geeft u het gevoel een te zijn met de natuur.

Twee overnachtingen in Bajos del Toro, inclusief ontbijt.

Dag 3, Bajos Del Toro Nevelwoud
U word wakker bij het geluid van zingende vogels uit dit mooie nevelwoud. De frisse lucht, het prachtige uitzicht over de bergen en het kristalheldere water in dit gebied zorgen ervoor dat u helemaal tot rust komt.  Na een warm ontbijt kunt u op eigen gelegenheid door dit prachte woud wandelen en de omgeving verkennen. De paden in dit woud zijn duidelijk aangegeven en u kunt zelf bepalen hoe lang u gaat wandelen. Overdag kunt u ook een afspraak maken bij de spa. De spa bij uw accommodatie is langs de rivier gebouwd waar de geluiden van de natuur uw helpen met relaxen. Hier kunt u gebruik maken van een modderbad om uw huid tot rust te laten komen en giftige stoffen uit uw lichaam te verwijderen.

Optioneel kunt u een aantal excursies maken zoals een koffietour, birdwatching of een cultureel uitstapje.

Dag 4, Bajos del Toro – Arenal
Vanmorgen heeft u vrij besteden. In de middag heeft u een transfer naar het gebied van de Arenal vulkaan. Hier hebben wij uiteraard weer een prachtig resort voor u uitgekozen. Dit hotel word beschouwd als een echt tropisch paradijs van natuur, avontuur en ontspanning. Het is gelegen op de uitlopers van de Arenal vulkaan en biedt luxe accommodaties aan en voorzieningen met een gepersonaliseerde en gedetailleerde service. Het échte hoogtepunt van dit resort zijn de warmwaterbronnen rondom een mineraal rivier die vanuit de basis van de vulkaan stamt. De verzorgde tuinen, warmwaterbronnen en het Grand Spa met zijn talrijke lichaamsbehandelingen zijn uitgegroeid tot een plek om te bezoeken voor elke reiziger naar Costa Rica.

In de namiddag vindt u verschillende warme baden gevuld met mineraal water te vinden, omringd door indrukwekkende goed verzorgde tropische tuinen en houten bruggen over een hot-water rivier die het gehele pand doorkruist.

Twee overnachtingen in Arenal omgeving, inclusief ontbijt.

Dag 5, Arenal
Deze ochtend heeft u vrij te besteden voor optionele activiteiten of kunt u even lekker niets doen. U kunt onder andere gaan paardrijden, canopy tours maken, kanoeen, raften, hiken of grotten bezoeken. In de middag geniet u van een heerlijke rug massage in de Grand Spa en u sluit deze mooie dag af met een heerlijk diner.

Dag 6, Arenal – Esterillos
Na een heerlijk ontbijt heeft u een transfer naar het centrale Pacifische gebied waar uw volgende prachtige accommodatie zich bevind.  Dit boetiek hotel is gelegen aan het prachtige strand met zijn witte zand, prachtige palm en amandelbomen. De  serene rust die hier heerst is het ideale excuus voor een heerlijke massage of lange wandeling over het rustige strand.

Drie overnachtingen in Esterillos, inclusief ontbijt.

Dag 7, Esterillos
Vandaag staat er een uur lang een Lomi Lomi massage voor u op het programma. Dit is een unieke Hawaiiaanse  massage die bestaat uit harmonieuze bewegingen , ademhalingen en energie met een variëteit van massage om “geblokkeerde” gebieden in uw lichaam te verlichten. De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u genieten van alle faciliteiten in deze accommodatie.

Dag 8, Esterillos
Deze dag heeft u vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid nog een aantal optionele excursies maken of gewoon genieten van deze prachtige plek.

Dag 9, Esterillos – Alajuela
In de ochtend word u opgehaald door een chauffeur en naar uw volgende accommodatie gebracht. Ook hier kunt u genieten van de spa met zijn professionele personeel.

Een overnachting in Alajuela, inclusief ontbijt.

Dag 10, Alajuela – San Jose International Airport
Na een continental ontbijt word u opgehaald bij uw hotel en naar het vliegveld gebracht voor uw vlucht terug naar huis. U vliegt wederom via Panama en komt de volgende dag thuis aan.

Dag 11, Thuiskomst*

*Reisduur en reisschema kunnen naar uw wens worden aangepast


Landarrangement tarief vanaf EUR 2.730,= per persoon, gebaseerd op een verblijf met twee personen. Dit tarief is exclusief internationale tickets.


Inclusief
– Transfer van San Jose International Airport naar Alajuela
– Twee overnachtingen in Alajuela
– Massage Alajuela in Spa (60 minuten)
– Transfer van Alajuela naar Bajos del Toro
– Twee overnachtingen in Bajos del Toro, inclusief daily meals en een wandeling door dit gebied.
– Modderbad in Bajos del Toro (60 minuten)
– Transfer van Bajos del Toro naar Arenal
– Twee overnachtingen in Arenal omgeving
– Rugmassage in Arenal omgeving (60 minuten)
– Gala Diner
– Transfer van Arenal naar Esterillos
– Drie overnachtingen in Esterillos
– Lomi Lomi massagein Esterillos (60 minuten)
– Transfer van Esterillos naar Alajuela.
– Transfer Alajuela naar San Jose International airport.
– 9x ontbijt, 2x lunch, 3x diner.

Exclusief
– Internationaal vliegticket
– Spa behandeling die niet onder “inclusief” staan
– Niet genoemde maaltijden
– Activiteiten of tours die optioneel zijn of niet vermeld staan
– Fooien
– Lokale en internationale telefoongesprekken
– Persoonlijke uitgaven

footer-image neem contact met ons op