Over ons


Hoe het allemaal begon

Lees hier hoe Treasury Travel is ontstaan…
Treasury Travel is opgericht door Cynthia Ashof.

In 2001 kwam er een abrupt einde aan Cynthia’s carrière in de afvalbranche na een auto ongeluk tijdens haar werk. Een tijd van 3 jaar revalideren volgde, waarbij het besef was gekomen dat het leven in een vingerknip voorbij kan zijn. Vanaf dat moment was het tijd om haar hart te gaan volgen.

Haar grootste wens was een eigen bedrijf op te richten én reizen.
In de zomer van 2007 is hierdoor een reisorganisatie voor individuele reizen op maat opgericht, waarbij de klant op nummer 1 staat. Door de groei van internet was persoonlijk contact tussen bedrijven en klanten aan het verdwijnen. Cynthia wilde dit anders omdat ze dol is haar passie met anderen te delen en besloot op haar manier invulling te geven aan individuele op maat vakanties.

Terug naar Old School, persoonlijk contact en echt luisteren én horen wat hoe de reiziger zijn vakantie wil beleven.
Met dat idee is Treasury Travel in 2007 gestart en met succes.

Hoe komt Treasury Travel aan haar naam?

Cynthia is vanaf haar vroege jeugd al idolaat van Jordanië. Pas in 2000 kreeg zij de kans een Jordanië rondreis te maken. Ondertussen zijn we vele jaren en reizen verder en in november 2018 heeft ze dit mooie land voor de 15de maal bezocht. Jordanië is haar tweede thuis en de Treasury in Petra heeft op haar al vele jaren een enorme aantrekkingskracht.

De Treasury in Petra van bovenaf natuurlijk jordanie
Cynthia bij de Treasury in Petra, Jordanië

Bij de Treasury in Petra is het idee ontstaan “iets” met en voor de bevolking van Jordanië te doen.
En al snel viel alles op zijn plek en Treasury Travel werd geboren.
Als ode aan de verborgen Nabateër stad Petra en de magische Treasury was het niet lastig een naam te verzinnen voor het bedrijf. De naam heeft, naast het eerbetoon aan het mooie Jordanië en de gastvrije bevolking, nog een andere lading;onze reisorganisatie is een ware Treasury -Schatkamer– vol schatten van over de hele wereld.


Bestemmingen bij Treasury Travel

Sinds 2007 zijn vele mooie studiereizen gemaakt die ons bijna over de hele wereld hebben gebracht.
Steeds weer op zoek naar de pareltjes die andere organisaties niet aanbieden. We verklappen niet alles op onze website om zo bepaalde gebieden en locaties zo lang mogelijk te vrijwaren van massatoerisme. De bestemmingen die wij op de website hebben staan zijn allen intensief door ons bezocht.

Onze reiservaringen en avonturen delen we graag met u om zo de ultieme belevenis en mooie herinneringen door te geven. Vanaf 2007 hebben we een mooie vaste klantenkring op mogen bouwen met tevreden reizigers die ieder jaar weer trouw terug komt voor een mooie rondreis, soms zelfs meerdere keren per jaar. Wij hopen u ook te mogen verwelkomen en voor u uw mooie droomreis te mogen verzorgen.


Treasury Travel’s buiten de kaart om rondreizen

Veel vaste klanten vragen om vakantiebestemmingen die we niet op de website hebben staan omdat ze graag via Treasury Travel hun rondreis geregeld willen hebben. Dan gaan we op onderzoek uit en zo is er een hele lijst aan rondreizen die we ‘buiten de kaart om‘ aan bieden zoals:

Kenia, Tanzania, Zanzibar, Madagscar, Seychellen en geheel zuidelijk Afrika.
Ecuador, Galapagos, Bolivia, Suriname en Chili
Guatemala en El Salvador
Libanon

Mocht uw reis er niet bij staan, vraag er gerust naar.
De kans is groot dat wij u kunnen helpen.
Indien wij niet zeker zijn van de kwaliteit die wij kunnen leveren bij een bepaalde bestemming omdat de kennis ontbreekt, verwijzen wij u graag door naar een betrouwbaar collega reisbureau die u wel verder kan helpen.


Echt maatwerk reizen

Door onze reizen, jarenlange ervaring en betrouwbare contacten in de aangeboden landen leveren we écht maatwerk. Niets is ons te gek.

Met regelmaat krijgen wij speciale verzoeken.
Een voorbeeld is een reis terug naar roots in een geboorteland, veelal is dit voor een Indonesië rondreis. Onze uitdaging is op zoek te gaan en om uw herinneringen weer levend te maken. Ooit hebben we de vraag gehad of het mogelijk was het graf van een oudoom te vinden die ergens in Taiwan in een klooster had geleefd en ergens begraven was. Na wat speurwerk en onze contacten aan het werk gezet te hebben is het graf gevonden en konden onze klanten het graf bezoeken tijdens hun Taiwan rondreis.

Er komen verzoeken om geheime reizen te organiseren omdat iemand zijn/haar  partner met een reis wil verrassen, of tijdens een reis ten huwelijk wil vragen. Hier werken we maar al te graag aan mee!

Soms komt het voor dat een wens nog niet uitgevoerd kan worden omdat het nog niet bestaat en dan is juist daar de uitdaging om het wél voor elkaar te krijgen. Tot nu tot is dat altijd gelukt en zijn er mooie nieuwe excursies of belevenissen ontstaan.

Dus mocht u een reiswens hebben, deel het met ons en wij doen ons best deze wens uit te laten komen.


Lois_citadel_amman_treasury_travel
Baby Loïs, citadel van Amman
Reizen met kinderen is ook mogelijk

Ondertussen is de jongste Treasury Travel telg geboren in 2017 en hierdoor is ons reisaanbod nog breder geworden, namelijk jonge gezinsreizen. In 2018 ging baby Loïs mee op Jordanië rondreis van bijna 3 weken. In de voetsporen van haar trotse oma dus. De meeste van onze vakantiebestemmingen zijn dus ook uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Zelfs met de allerkleinsten op reis houden we rekening waardoor de familiereizen bij Treasury Travel steeds populairder worden. Bij iedere reisbestemming op onze website is een kopje ‘reizen met kinderen‘ te vinden waarin beschreven wordt of het land geschikt is en waar u op dient te letten als u met uw kinderen reist.


Werkwijze Treasury Travel

De werkwijze bij Treasury Travel is allereerst luisteren én horen wat er echt gevraagd wordt.
We willen het liefst iedereen telefonisch spreken om zo de reiswensen te vernemen, eventuele vragen over de reizen te beantwoorden en advies te geven over uw vakantiebestemming. Lukt dat niet dan sturen wij u een email met wat vragen. Op die manier kunnen we een gericht reisvoorstel voor u uitwerken.
Deze reis offerte is geheel aan te passen tot het naar uw wens is. Het gaat tenslotte om uw reis!

Onze grootste klantenkring bestaat uit individuele reizigers die maatreizen willen. Daarnaast hebben wij onze sporen ook al vele jaren verdient in het organiseren van reizen voor bedrijven. Ook deze verzorgen wij geheel op maat.


Cynthia_ashof_eigenaar_treasury_travel
Cynthia tijdens haar  ontdekkingsreis Sri Lanka

Wilt u direct in contact komen met Cynthia voor reisadvies over onze bestemmingen?
Dat kan via Whats App of telefonisch +31 655976399