Op ontdekking door Sri Lanka en ontspannen op de Malediven

Studiereis Sri Lanka & Malediven

Het is weer zo ver, opnieuw staat er een mooie studiereis voor de deur om onze kennis uit te breiden.

Dit keer reizen we af naar Sri Lanka en de Malediven, een geweldige combinatie.
Sri Lanka is een prachtig klein landje vol natuur en cultuur en draagt niet voor niets de naam Groene Parel van de Indische Oceaan. Stranden heeft Sri Lanka meer dan genoeg maar hoe verleidelijk is het om na een indrukwekkende rondreis je reis af te sluiten op een droomlocatie, de Malediven!

De Malediven liggen namelijk op nog geen anderhalf uur vliegen van Sri Lanka, dus als je daar toch bent is het superleuk om die droombestemming in je reis op te nemen. De reis door Sri Lanka heeft als doel om weer op zoek te gaan naar de schatten die nog niet door de grote reisorganisaties worden aangeboden. De reis door Sri Lanka heeft als doel het bezoeken ~en keuren 🙂 ~ van kleinschalige resorts waar yoga, meditatie en ayurveda worden aangeboden,  Uiteraard gaan we jullie via deze blog weer op de hoogte houden!