Waarom een rondreis Indonesië?

Bij een rondreis Indonesië kunt u letterlijk alle kanten op door de vele eilanden die Indonesië rijk is.
Wilt u direct naar de voorbeeldreizen Indonesië scrol dan naar beneden

Elk eiland biedt zijn eigen schoonheid en heeft meer dan genoeg in huis om een geweldige rondreis Indonesië te maken. Een paar voorbeelden: voor cultuur snuiven bezoekt u Java. Voor ongerepte natuur gaat u naar Sumatra en voor van alles een beetje met een vleugje strand gaat u naar het godeneiland Bali. Zo heeft ieder eiland zijn eigen identiteit en kunnen ze allemaal oneindig gecombineerd worden tijdens een rondreis Indonesië.

Van de meer dan 17.000 eilanden zijn ongeveer 3000 eilanden bewoond. Elk eiland kent zijn eigen historie, bewoners, planten en dieren. Voor welke eilanden u ook kiest tijdens uw rondreis Indonesië, u zult keer op keer verrast worden!

Java en Bali zijn de meest bekende eilanden van de Indonesische Archipel. Java staat bekend om de sporen uit het koloniale verleden en om de rijke historie die zich uit in bouwwerken zoals de Borobudur en de Prambanan. Bali is geliefd vanwege het heerlijke klimaat, de geuren, dansen, kleuren en het eten die de Hindoeïstische cultuur met zich meebrengt.

Maar vergeet u vooral de omringende eilanden zoals Sumatra, Sulawesi, Lombok en Komodo niet!

Sumatra biedt u de unieke kans om Orang Oetans in het wild te ontmoeten wat een onvergetelijke herinnering zal zijn. Tevens staat Sumatra bekend om de vriendelijkheid van de verschillende bevolkingsgroepen zoals de Bataks. Zij zullen u gastvrij ontvangen in hun charmante guesthouses aan het betoverende Tobameer.

Sulawesi is een wat minder bekend eiland maar zeker de moeite waard. U gaat hier heen voor de schitterende onderwaterwereld rond Manado, de bountystranden die het eiland rijk is en voor de imposante bouwstijl van de Toraja’s met hun omgekeerde ‘zadeldaken’.

Lombok en Komodo behoren tot de kleine Sunda eilanden. Lombok wordt gedomineerd door de 3726 meter hoge vulkaan Gunung Rinjani. Vaak wordt een bezoek aan dit eiland gecombineerd met de Gili Islands, waar een hangmat het enige is wat u nodig heeft.

Komodo zult u kennen vanwege de imposante Komodovaranen die het eiland domineren. Deze prehistorische dieren lijken zo uit de film Jurassic Park gestapt te zijn!

Of u nu kiest voor een avontuurlijke rondreis of een luxe vakantie er is genoeg keuze voor een prachtige rondreis Indonesië! Treasury Travel maakt uw reis uniek.

Voorbeeld Reizen

Accommodaties

Waar vindt u de accommodaties die wij aanbieden?

De accommodaties die wij aanbieden vindt u niet terug in onze voorbeeldreizen. De reden is dat wij de vaak unieke pareltjes die we met veel zorg en passie uitzoeken, voor onze klanten willen behouden. 

In onze offertes staan de hotels waar u tijdens een rondreis overnacht uiteraard wel vermeld zodat u vooraf goed kunt beoordelen of een hotel bij u past. Spreekt het u niet aan dan passen we de offerte er op aan tot het naar wens is.


Welke (prijs)klassen hotels biedt Treasury Travel aan?

Treasury Travel biedt accommodaties in vele prijsklassen.
Voor uw rondreis kunt u kiezen van basic homestays, tented camps in de woestijn of jungle, authentieke hotelletjes tot super de luxe – boutique – hotels en alles wat daar tussen zit. Geef aan waar en hoe u het liefst overnacht tijdens uw rondreis en wij zullen het voor u regelen.

Het liefst bieden we authentieke accommodaties, dat men ontwaakt en direct de sfeer van het vakantieland voelt. Bij de basic slaapgelegenheden draait het om de beleving, om unieke locaties vaak in de natuur. Wilt u liever in een hotel van een hotelketen overnachten dan kan dat natuurlijk ook, het is tenslotte uw reis!

Vraag gerust om passend advies

Vraag ons om advies, daar zijn wij de reisspecialist voor.
Door onze eigen ontdekkingsreizen waarbij we intensief op zoek gaan naar bijzondere hotels kunnen we u goed adviseren en zorgen dat u overnacht in het hotel dat bij u past.