Vakantiebeurs aanbieding Panama

AanbiedingenPanamaVakantiebeurs

PANAMA HIGHLIGHT
RONDREIS MET HUURAUTO

 

Landarrangement vanaf EUR 1.195,= per persoon*


BEZOEK ONZE PANAMA STAND IN HAL 3 OP HET ONTDEKPLEIN


Skyline van Panama City, best of Panama, selfdrive rondreis, Aanbieding Vakantiebeurs Panama
Skyline van Panama City

 

Dag 1, Heenreis – start PANAMA HIGHLIGHT RONDREIS MET HUURAUTO – transfer naar hotel
Twee overnachtingen in 4* Tryp Panamá Centro Hotel by Wyndham, inclusief ontbijt

Dag 2, Panama City – vrij te besteden
Optionele citytour: bezoek Panama Viejo, Casco Antiguo, de Causeway met prachtig uitzicht over de skyline van Panama City, het Visitor’s Center van het kanaal en de Miraflores Locks (indien geopend). Optioneel kan een doorvaart door het Panama Kanaal gemaakt worden.

Dag 3, Panama City – El Valle
Ontvangst huurauto – El Valle; bezoek de reusachtige mysterieuze petroglyf, maak een korte hike naar de watervallen of een pittige hike door het regenwoud van El Valle. Voor meer spanning: raften, paardrijden of canopytour. Een overnachting in 3* Anton Valley Hotel, inclusief ontbijt

toekan, Aanbieding Vakantiebeurs Panama
Toekan in El Valle, Panama

 

Dag 4 en 5, El Valle – Las Lajas
Verblijf aan de Pacific Ocean in een kleinschalig hotel. Relax bij het zwembad of op het strand. Activiteiten: yoga, paardrijden, wandelen, varen, snorkelen en een uniek bezoek aan de Indianen. Twee overnachtingen in 3+* Las Lajas Beach Resort, inclusief ontbijt

Dag 6, 7 en 8, Boquete
White River raften klasse III / IV, paardrijden, hot springs, hiken op vulkaan Baru, sprookjesachtige wandeling door nevelwoud, koffietour en meer, een heerlijk groen dorp met gezellige restaurantjes en winkeltjes. Drie overnachtingen in 3* Boquete Tree Trek Mountain Resort, inclusief ontbijt.

Boquete, Aanbieding Vakantiebeurs Panama
Boquete

 

Dag 9, 10 en 11, Boquete – inleveren huurauto – volle 4×4 dagexcursie – Bocas del Toro
Per avontuurlijke 4×4 transfer naar Almirante, dwars door de binnenlanden waarbij u onderweg luncht, een stop maakt bij een mooie plek langs een rivier, een bezoek aan de indianen en een cacaoplantage brengt. Per watertaxi naar Isla Colon waarna het tijd is mee te gaan in het rustige ritme van de bevolking. Voor watersportliefhebbers een Walhalla, u kunt hier surfen, snorkelen, duiken en een boottocht maken om dolfijnen te spotten. De perfect plek om uw vakantie in Panama relaxt af te sluiten. Drie overnachtingen in Playa Bluff Lodge, inclusief ontbijt.

Dag 12, Bocas del Toro – Panama City – vrij te besteden – transfer naar luchthaven – terugreis
Per binnenlandse vlucht reist u naar Panama City, na aankomst vrij tijd tot vertrek.

Dag 13, Thuiskomst

 

Red Frog beach, Bastiementos, Bocas del Toro, aanbeding vakantiebeurs panama
Red Frog beach, Bastiementos, Bocas del Toro

 


Inclusief: meet & assist op luchthaven Panama, huurauto Toyota Avis of gelijkwaardig inclusief FULL COVER verzekering, binnenlandse vlucht Bocas – Panama City, watertaxi Almirante – Bocas, 4×4 dagexcursie Bocas Adventure op dag 9, genoemde maaltijden genoemde accommodaties

Exclusief: internationale vliegtickets, borg/benzine huurauto, reserveringskosten EUR 15,= pp, Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking, reis/annuleringsverzekering, tips, persoonlijke uitgaven en verder hier boven niet genoemde services

*Tarief exclusief internationaal ticket, gebaseerd op laagseizoen tarieven en bij verblijf van 2 personen op 1 tweepersoonskamer. De reis is geheel naar wens aan te passen.

Voor meer informatie, offerte aanvraag en boekingen
info@treasurytravel.nl / +31(0)111-650904 / www.treasurytravel.nl