A Taste of South Vietnam, wandelen golfen en strand

Wat is er nou niet heerlijker dan er even tussenuit naar Vietnam voor een aantrekkelijke prijs? U ziet tijdens deze korte reis de zuidelijke helft van Vietnam, waarbij u Saigon gaat verkennen, fruit gaan proeven in de Mekong Delta en gaat wandelen door de bergen rond Dalat. U sluit de reis af met een paar dagen ontspannen golfen rond de stranden van Phan Thiet.
DAG TOT DAG PROGRAMMA
Dag 1,  Heenreis
Dag 2,  Aankomst Saigon – Citytour
Dag 3,  Saigon – Mekong Delta – Saigon
Dag 4,  Saigon – Dalat – Trekking
Dag 5,  Dalat – Phan Thiet
Dag 6,  Phan Thiet – Golfen
Dag 7,  Mui Ne – Saigon – Cu Chi Tunnels
Dag 8, Saigon – Mekong Delta – Saigon
Dag 9,  Thuiskomst*

*Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast


A Taste of South Vietnam, wandelen golfen en strand

Uitgebreide beschrijving reis

Dag 1, Vertrek
Vandaag vertrekt u voor uw korte rondreis Zuid Vietnam.

Dag 2, Aankomst Saigon
Bij aankomst in Saigon wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw hotel gebracht. Na opfrissing wordt u meegenomen op een stadstour waarbij u onder andere het presidentiele paleis, de Notre Dame Cathedral en het Old Saigon Post Office ziet. Erg leuk is het om rond te struinen in Ben Thanh, de grootste markt in de stad. U vindt hier werkelijk alles! Shop hier voor houten beeldjes, schoenen en handgemaakte schilderijen. U verblijft twee nachten in 4* Grand Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 3, Mekong Delta
Vandaag staat er een bezoek aan de Mekong Delta op het programma waarbij u de kleurrijke drijvende markt van Cai Be gaat beleven! U rijdt vroeg in de ochtend door de tropische Mekong Delta waar u aan boord stapt van de Mekong Queen. U ziet op de markt het traditionele verhandelen van goederen aan boord van houten motorbootjes, een chaotisch spektakel! Na de markt vaart u dieper de delta in door smalle stroompjes waarbij u uit kunt stappen voor een bezoek aan fruit boomgaarden. Een typische dag uit het lokale leven.

Dag 4, Saigon – Dalat
U vliegt in de ochtend naar het bergdorpje Dalat. Hier gaat u een prachtige trekking maken door regenwoud en bergen tot de top van Pinhatt mountain! Het uitzicht is werkelijk schitterend! Hierna daalt u af en loopt u door de dichte jungle naar een rustpunt waar u kunt relaxen of zwemmen. Hierna wordt u met de boot opgehaald en naar het hotel in Dalat gebracht. U verblijft een nacht in 4* Dalat Du Parc Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 5, Dalat – Phan Thiet
Een ochtendje golfen op de Dalat Palace Golf Club wordt gevolgd door een prachtige rit naar de kust. Onderweg ziet u beboste heuvels, kleine dorpjes en theeplantages. U verblijft twee nachten aan de mooie zuidkust van Vietnam in één van de beste golfresorts van Vietnam: 4* Novotel Phan Thiet Ocean Dune & Golf Resort, inclusief ontbijt.

Dag 6, Phan Thiet
Deze dag kunt u ten volle besteden aan het golfen. Uw caddie staat tot uw beschikking. U kunt ook aan het mooie strand uitrusten. Wat ook erg leuk is om de fiets te pakken en door de omgeving te fietsen.

Dag 7, Phan Thiet – Saigon
U wordt vandaag terug gebracht naar Saigon waar u de rest van de dag vrij te besteden heeft. De volgende dag keert u weer naar huis terug. U verblijft een nacht in 4* Grand Hotel, inclusief ontbijt.

Dag 8, Saigon – Vertrek
Helaas, vandaag neemt u afscheid van het Zuiden van Vietnam. U wordt naar het vliegveld gebracht en stapt op uw vlucht huiswaarts. U arriveert de volgende dag weer thuis.

Dag 9, Thuiskomst*

* Vertrekdatum en verlenging naar wens


Landarrangement vanaf EUR 999,= per persoon, gebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen. Het tarief is exclusief internationale tickets.

Direct deze aanbieding Zuid Vietnam aanvragen? Klik hier


Inclusief
– Ervaren Engels sprekende gids
– Privé transfers in een voertuig met airconditioning
– Binnenlandse vlucht Saigon – Dalat
– Privé Mekong Queen boot cruise
– 18 holes golfen met caddie in Du Parc Hotel en 36 holes golfen met caddie in Novotel Phan Thiet Ocean Dune & Golf
– Trekking in Dalat
– Genoemde accommodatie, inclusief genoemde maaltijden
– Flesje water tijdens sightseeing dagen
– Entreegelden voor de sights genoemd in het programma
– First Aid Kit
– Herbevestiging Internationale vlucht

Exclusief
– Intercontinentale vluchten, uiteraard kunnen wij deze ook verzorgen
– Niet genoemde maaltijden, excursies, entreegelden en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Vertrekbelasting
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten EUR 15,- per persoon
– Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking

Overige informatie
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken
van het landarrangement.

footer-image neem contact met ons op