Golf vakantie, La Réunion

Het eiland La Réunion is de ideale plek om te golfen! Mooie greens en heerlijk weer maken van onze reis “Golf vakantie, La Réunion” een geweldig ervaring. Het is een ideale plek om uw ervaringen op golfgebied uit te kunnen leven. Golf du Bassin Bleu is gesitueerd in het plaatsje Saint Gilles les Hauts. Met een panoramisch uitzicht over de Indische Oceaan en het hele jaar rond een lekkere temperatuur zult u hier uw golf skills in no time verbeteren!
DAG TOT DAG PROGRAMMA
Dag 1, Heenreis
Dag 2, Aankomst La Réunion
Dag 3, St Gilles les Bains, golfen
Dag 4, St Gilles les Bains, vrije dag
Dag 5, St Gilles les Bains, golfen
Dag 6, St Gilles les Bains, vrije dag
Dag 7, St Gilles les Bains, vertrek
Dag 8, Thuiskomst*
* Reisduur en reisschema kunnen worden aangepast


Golf vakantie, La Réunion

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1, Heenreis
Vandaag vertrekt u voor uw heerlijke golf vakantie La Réunion. U stapt in Amsterdam of Brussel op uw vlucht en arriveert de volgende dag op het eiland La Réunion.

Dag 2, Aankomst
Vandaag komt u aan op La Réunion. Hier wordt u hartelijk welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiger die u zal begeleiden naar het autoverhuurkantoor. Hier staat de huurauto voor u klaar waarmee u naar uw hotel in Saint Gilles les Bains rijdt. Om lekker bij te komen van de reis kunt u optioneel uzelf laten verwennen in de heerlijke spa van het hotel. Vijf  overnachtingen in een 4* Hotel , op basis van half pension.

Dag 3, Saint Gilles les Bains, golfen
Vandaag staat er golfen op het programma! U kunt zelf met de auto naar Saint Gilles les Hauts rijden, waar de golfbaan Golf du Bassin Bleu is gelegen. Deze 18 hole Golf 6000m par 72, biedt een uitdagende baan met een aantal natuurlijke hordes. U heeft vanaf de green een prachtig uitzicht over de Indische Oceaan, St Gilles haven en het strand. U bent hier zowel in de zomer als in de winter op het juiste golf-reunion-vakantieadres. Doordat de baan op redelijke hoogte ligt, blijft het relatief koel in de zomer en het is beschermd van de ‘Alizees’ wind in de winter.

Dag 4, Saint Gilles les Bains
Deze dag heeft u vrij te besteden en kunt u er op uit trekken naar de groene binnenlanden van Reunion voor een leuk uitstapje naar Cilaos. Cilaos is een natuurwonder met al zijn bochten en vele tunnels. In het natuurpark vindt u kleurrijke velden van bloemen en bossen van unieke inheemse bomen, ook vindt u hier beukende watervallen die de meest fervente canyoners te trekken. U kunt hier prima terecht voor outdoor sporten zoals bergbeklimmen, trekkings, mountainbiken en canyoning. U vindt er tal van goed onderhouden wandel- en mountainbike routes, variërend van makkelijk tot moeilijk, alle met prachtige fotomomenten.

Dag 5, Saint Gilles les Bains, golfen
Ook vandaag heeft u de hele dag voor uzelf om heerlijk te golfen en aan uw ‘swing’ te werken. Het Bassin Bleu heeft 9 holes aan de kust en 9 in een eucalyptus bos, wat u verzekerd van een afwisselende omgeving.

Dag 6, Saint Gilles les Bains
Deze dag heeft u weer vrij te besteden en kunt u uw eigen plan weer trekken. U kunt weer richting de binnenlanden rijden, ditmaal naar Plaine des Cafres. Dit is het hoogste plateau van het eiland Réunion, met een weelde aan bloemen, waar hoogten worden bereikt van 1100 meter bij de Plaine des Palmiste en 200 meter bij de Plaine des Cafres waar het bekend is dat het daar ’s winters kan vriezen. Onderweg kunt u langs het dorpje L’Entre Deux rijden, een van de mooiste pittoreske dorpjes van het eiland. Verder kunt u genieten van het prachtige uitzicht als u van de kust richting de hoge bergen rijdt.

Dag 7, Reunion – Vertrek
Helaas, vandaag is het alweer tijd om dit prachtige stukje aarde te verlaten. U rijdt terug naar het vliegveld waar u de auto weer inlevert. Hierna stapt u op uw terugvlucht naar huis. U arriveert de volgende dag weer thuis. Uiteraard is het ook goed mogelijk om deze reis te verlengen met een heerlijk verblijf op Mauritius. Vraag hier naar de mogelijkheden

Dag 8, Thuiskomst*
* Reisduur en reisschema kunnen worden aangepast


Landarrangement vanaf EUR 1.275,= per persoon, gebaseerd op een verblijf met twee personen.
Dit tarief is exclusief internationale tickets.

* De tweede persoon kan ook de 2 green fees inruilen voor 1 wellness behandeling (op weekdagen)


Inclusief
– Meet & Greet bij aankomst
– Genoemde overnachtingen in mooi 4* spa resort op La Reunion op basis van half pension
– 5 dagen autohuur op La Reunion, op basis van groep B (Renault Clio of vergelijkbaar), met ongelimiteerd aantal kilometers, pick up en drop off op het vliegveld
– 2 Green Fees bij Golf du Bassin Bleu (op weekdagen, van maandag tot donderdag)

 Exclusief
– Internationale vluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen
– Vertrekbelasting
– Persoonlijke uitgaven
– Tips voor chauffeur, porters
– Niet genoemde maaltijden, optionele excursies, entreegelden en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten EUR 15, = per persoon
– Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel

footer-image neem contact met ons op