Culturele rondreis Japan

Ontdek het land van de Rijzende Zon van de culturele zijde. Deze prachtige rondreis voert u langs alle hoogtepunten van Japan. Ontdek het ware Japan met eeuwenoude tradities en gebruiken. Ontspan in een traditioneel Japans bad, overnacht in een tempel, ga op zoek naar mysterieuze

geisha’s in Kyoto, en bezoek de tempels in Nikko. Voor het enorme contrast tussen modern en traditioneel sluit u uw reis af in high tech stad Tokyo.


DAG TOT DAG PROGRAMMA
Dag  1.  Vertrek Amsterdam
Dag  2.  Aankomst Fukuoka
Dag  3,  Fukuoka – Nagasaki
Dag  4,  Nagasaki
Dag  5,  Nagasaki – Beppu
Dag  6,  Beppu
Dag  7,  Beppu – Itsukushima Schrijn – Hiroshima
Dag  8,  Hiroshima – Mt Koya
Dag  9,  Mt Koya – Kyoto
Dag 10, Kyoto
Dag 11,  Kyoto – Nara – Kyoto
Dag 12, Kyoto – Kanazawa
Dag 13, Kanazawa
Dag 14, Kanazawa – Tokyo
Dag 15, Tokyo
Dag 16, Mount Fuji
Dag 17,  Nikko
Dag 18, Tokyo – Reis huiswaarts
Dag 19, Thuiskomst*

* Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast


Culturele rondreis Japan

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1 Vertrek

Dag 2 Aankomst Fukuoka
Vandaag begint uw heerlijke Japan rondreis. Na aankomst wordt u welkom geheten door onze vertegenwoordiger en naar uw hotel gebracht. Een overnachting in Fukuoka.

Dag 3, Fukuoka – Nagasaki
Vandaag kunt u op eigen gelegenheid al het moois bezichtigen dat Fukuoka te bieden heeft. U ziet de prachtige ruïnes van het Fukuoka kasteel en verschillende tempels. Hierna neemt u op eigen gelegenheid de trein naar Nagasaki. Het treinenstelsel in Japan is erg goed geregeld en erg comfortabel. Bij aankomst in Nagasaki gaat u op eigen gelegenheid naar het hotel. Twee overnachtingen in Nagasaki.

Dag 4, Nagasaki
U gaat vandaag op ontdekkingstocht door Nagasaki. Tastbare herinneringen van de atoombom in 1945 vindt u in Nagasaki Peace Park en Atomic bomb museum. In Glover tuin vindt u de oudste houten gebouwen in westerse stijl die in Japan bewaard bleven, dit is zeker een bezoekje waard. Verder vindt u in de prachtige omgeving veel hot Springs en oude samoerai huizen.

Dag 5, Nagasaki – Beppu
U verlaat vandaag Nagasaki en gaat per trein naar de kuurbadplaats Beppu. Beppu is een waar kuuroord bestaande meer dan 3000 warmwaterbronnen. U vindt in deze stad 8 Onsen, dit zijn Japanse bad gelegenheden. U verblijft twee nachten in een traditionele Ryokan in Beppu inclusief diner en ontbijt.

Dag 6, Beppu
Deze dag heeft u vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid de omgeving van Beppu verkennen. Op het eiland Kysuhu zult u veel warmwaterbronnen tegenkomen, maar ook oude Samurai-huizen. Toch wel het mooiste pareltje van het eiland is de Aso. Deze vulkaan van maar liefst 1.592 meter hoog, is de grootste van het land en tegelijkertijd ook van de wereld!

Dag 7, Beppu – Hiroshima
U gaat deze dag een eindje noordelijker, naar Hiroshima. Eerst gaat u naar Miyajima. Hier gaat u de beroemde Itsukushima Schrijn bezoeken met de rode Toori Poort. Dit wereldberoemde eiland heeft de naam ‘tempel eiland’ vanwege de Itsukushima Schrijn. Een overnachting in Hiroshima.

Dag 8, Hiroshima – Mt Koya
Deze dag verlaat u Hiroshima en reist u naar Mt Koya. U overnacht vandaag op een tempel_overnachten_japan_rondreishele bijzondere manier, namelijk in de tempel Rengejoin, inclusief ontbijt en diner. De ervaring van het slapen in het klooster is werkelijk uniek!

Dag 9, Mt Koya – Kyoto
Na het ontbijt in de tempel stapt u vandaag op de trein naar de culturele hoofdstad Kyoto. Drie overnachtingen in een traditionele Ryokan in Kyoto.

Dag 10, Kyoto
Deze dag maakt u nader kennis met de prachtige stad Kyoto. U gaat de prachtige Kyoto tempels bezichtigen. U bezoekt verschillende tempels, paleizen en schrijnen. Optioneel kunt u meedoen aan een traditionele theeceremonie in een privé huis, wat erg de moeite waard is! Ondertussen gaat de tour verder naar Nishiki markt, en u sluit de tour af in de Geisha buurt Gion.

Dag 11, Kyoto – Nara – Kyoto
Vandaag brengt u op eigen gelegenheid een bezoek aan de dichtbij gelegen stad Nara. De Todaiji tempel is de belangrijkste trekpleister en wordt dagelijks druk bezocht. Hier kunt u het grootste bronzen Boeddha beeld van Japan aanschouwen. Een ander belangrijk bouwwerk in Nara is het Kasugataisha Heiligdom. ’S Middags keert u weer met de trein terug naar Kyoto en de rest van de dag heeft u vrij te besteden.

Dag 12, Kyoto – Kanazawa
Na het ontbijt verlaat u Kyoto en gaat u met de trein naar Kanazawa. De eerste stop is in de Kenokuen Tuin. Ga hier op zoek naar de Geisha’s in Higashi Chaya Street en waan uzelf in het Japan van de jaren 50 wanneer u het voormalige Geisha guesthouse Shima bezoekt, waar u het originele interieur uit een Geisha huis kunt bekijken. Twee overnachtingen in een traditionele Minshuku.

Dag 13, Kanazawa
Vandaag heeft u vrij te besteden kunt u in alle rust het prachtige Kanazawa bekijken. Ook kunt u ervoor kiezen om met de bus naar het traditionele boerendorpje Shirakawago te reizen, waar u de unieke bouwstijl en cultuur kunt aanschouwen van dit dorpje dat eeuwenlang voor de buitenwereld verborgen is gebleven.

Dag 14, Kanazawa – Tokyo
U neemt vandaag op eigen gelegenheid de trein in ongeveer twee uur naar Tokyo. Bij aankomst neemt u een taxi naar het hotel waar u de komende vier nachten verblijft. U kunt deze dag de stad intrekken voor een eerste kennismaking met deze metropool. Vier overnachtingen in Tokyo.

Dag 15, Tokyo
U ziet vandaag een heleboel zoals Edo Tokyo Museum, Asakusa Kannon Tempel en voor de winkelliefhebbers kunt u ook een kijkje nemen in een typische shoppingmall. Wat ook erg leuk is, is de Ameyokocho markt waar het altijd drukke en chaotische Aziatische leven goed naar voren komt.

Dag 16, Mount Fuji
Deze dagen heeft u vrij te besteden en kunt u Tokyo zelf gaan bekijken. U kunt ook op eigen gelegenheid naar het dichtbijgelegen Mount Fuji gaan voor een dagtour. U gaat dan deze middag een mooie wandeling maken door het Nationaal Park rondom de berg en ook maakt u nog een prachtige boottocht op het Ashinoko Meer. Hierna keert u terug naar Tokyo voor de nacht.

Dag 17, Nikko
Deze dag heeft u ook vrij te besteden en kunt u ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan een van de mooiste steden van Japan: Nikko. In Nikko staan een paar van de mooiste tempels in Japan waaronder de bekende Toshogu Schrijn. Aan de rand van Nikko ligt het Nationaal Park wat werkelijk een plaatje is.

Dag 18, Tokyo – Reis huiswaarts
Helaas, uw prachtige Japan vakantie zit er weer op. U wordt deze dag opgehaald bij uw hotel en naar Narita Airport in Tokyo gebracht vanwaar uw vlucht naar huis zal vertrekken. U arriveert de volgende dag in Amsterdam. U kunt deze reis ook heerlijk aan het strand van Izu Hanto afsluiten!

Dag 19, Thuiskomst*

* Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast


Het tarief is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis
Deze kan aangepast worden naar uw wens en budget

Landarrangement TARIEF OP AANVRAAG, gebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen in een tweepersoonskamer.
Het tarief is exclusief internationale tickets.

Klik hier voor vrijblijvende informatie of een offerte aanvraag


Inclusief
– Transfers van/naar de luchthaven in Japan
– Overnachtingen in vermelde accommodaties, inclusief genoemde maaltijden
– 2 dagen trein pas Mt. Koya
– Bus transfers Kanazawa – Shirakawago – Kanazawa
– Op maat gemaakt begeleidend informatiepakket met gedetailleerde instructies en informatie voor zelfstandig reizen

Exclusief
– Retourvlucht Amsterdam – Fukuoka en Tokyo – Amsterdam, uiteraard kunnen wij deze vluchten voor u verzorgen
– Niet genoemde maaltijden en fooien
– Engelssprekende gids
– Bagage transport
– Entreegelden tijdens de sightseeing dagen
– Overige transfers per trein, wij raden u aan om vanuit Nederland een Japan Railway Pass te kopen voor 2 weken. Deze pas kan niet in Japan worden gekocht. Treasury Travel verzorgt deze pas graag voor u.
– Optionele excursies
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds € 2.50
– Verplichte bijdrage SGR € 5,= per persoon

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken
van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel

footer-image neem contact met ons op