Japan Modern en Traditioneel

Altijd al naar Japan gewild? Maar weinig tijd te besteden? Dan is dit de ultieme individuele reis! Japan Modern en Traditioneel neemt je mee naar de hoogtepunten van Japan. Eerst bezoek je wereldstad Tokyo: er is er werkelijk van alles te beleven, maar ook een eventuele dagexcursie naar het dichtbijgelegen Kamakura of Nikko is goed te doen. Na Tokyo ga je door naar Hakone. Bij dit heetwaterbron (onsen) paradijs verblijf je traditionele stijl in een Japans hotel (ryokan). Vanaf Hakone heb je ook een prachtig uitzicht op de beroemde vulkaan Fuji, mits het natuurlijk niet bewolkt is, en bezoek je het Hakone National Park. Na dit tweedaagse bezoek ga je door naar Kyoto. Kyoto is het culturele centrum van Japan, en hier zul je de meest prachtige tempels, schrijnen en tuinen vinden!


DAG TOT DAG PROGRAMMA VOORBEELDREIS

Dag 1 : Tokyo
Dag 2 : Tokyo
Dag 3 : Tokyo
Dag 4 : Tokyo
Dag 5 : Hakone
Dag 6 : Hakone
Dag 7 : Kyoto
Dag 8 : Kyoto
Dag 9 : Kyoto
Dag 10 : Vertrek*
* Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast


Japan Modern en Traditioneel

Dag 1 : Tokyo
Op deze dag kom je aan op Tokyo Narita Airport. Met de airport limousine bus ga je door naar het hotel of de dichtstbijzijnde locatie. Je kunt de rest van deze dag gebruiken om bij te komen van je vlucht, maar natuurlijk ook om Tokyo te verkennen!

Dag 2 : Tokyo
Ontdek de prachtige dingen die Tokyo te bieden heeft: Tokyo Tower, Asakusa Kannon tempel, de Keizerlijke Tuinen en de brug naar het Paleis, trendy wijk Ginza of het knettergekke Shibuya met het drukste voetgangersoversteek punt ter wereld. Bezoek de markt rond Ueno station of vergaap je in “Electric-Manga Town” Akihabara. Eet de beste sushi rond de Tsukiji Vismarkt of ga (in het voorjaar / zomerseizoen) naar een van de vele matsuri en hanabi (straatfeesten en vuurwerkshows).

Dag 3 : Tokyo
Ook deze dag kun je gebruiken om Tokyo verder te bezichtigen of kun je een bezoek brengen aan Kamakura of Nikko. Bezoek de prachtige tempel en shinto-schrijnen, het mausoleum van Tokugawa Ieyasu en de schitterende bossen en natuur eromheen. Je kunt ook een bezoek brengen aan de zeer beroemde bronzen Boeddha in Kamakura. Daarnaast zijn de vele tempels, tegenwoordig slechts replica’s van vergane glorie, het bekijken en ontdekken meer dan waard.

Dag 4 : Tokyo
Laatste dag in Tokyo.

Dag 5 : Hakone
Met de bij deze tour geleverde Hakone Free Pass reis je vanaf Shinjuku Station naar Odawara station met Odakyu Railways. Van hieruit ga je Hakone Park binnen. De Hakone Free Pass geeft toegang tot bijna al het transport (treinen en bussen, maar niet de ‘Romance Car’) in de ‘Hakone Free Area’, maar ook tot geselecteerde toeristenattracties. Met de pas kun je ook gebruik maken van de kabelbaan en de boot die over het meer Ashi gaat.
Je kunt natuurlijk deze dag ook gebruiken om lekker te relaxen in de Japanse ryokan of in een van de heetwaterbronnen (onsen).

Dag 6 : Hakone
Deze dag kun je gebruiken om Hakone nog eens goed te bezoeken. Jouw Hakone Free Pass is nog steeds geldig, dus je kunt nog zoveel reizen in dit gebied als jezelf wilt. Natuurlijk kun je ook lekker relaxen in een van de vele onsen.

Dag 7 : Kyoto
Wij zorgen ervoor dat je bij je reispakket een ticket hebt voor de shinkansen (hogesnelheidstrein) van Odawara naar Kyoto. Dit duurt ongeveer twee a drie uur. Je verblijft drie nachten in Kyoto, maar zelfs een verblijf van een week in Kyoto is bij lange na niet lang genoeg om alles te zien en te beleven van wat deze prachtige oude hoofdstad te bieden heeft. Er zijn ontelbare tempels, schrijnen, tuinen en musea.

Dag 8 : Kyoto
Dwaal op deze vrije dag eens door de oostzijde van Kyoto. Alles is daar al wandelend te bezichtigen en Het Pad der Filosofen leidt je langs de meeste tempels die in dit gebied gelegen zijn. Veel van deze tempels zijn tegen heuvels aangelegen zoals de zeer bekende Kiyomizu-dera en het Zilveren Paviljoen (Ginkakuji).

Dag 9 : Kyoto
Bezoek op deze dag eens Nara. Deze prachtige stad heeft de naast grootste Boeddha ter wereld ook het Nara Park waar naast vrijlopende herten ook veel tempels en tuinen te bezichtigen zijn. Deze dag is bij uitstek geschikt om de drukte van de grote steden te ontvluchten en te genieten van natuur en cultuur in één stad. Je kunt op eigen gelegenheid naar Nara of met onze excursie.

Dag 10 : Vertrek*
Dit is de dag van vertrek. Met onze limousine busvoucher maak je gebruik van de bus om gemakkelijk van Kyoto naar het vliegveld te reizen.

* Reisduur en reisschema kunnen naar wens worden aangepast


Het tarief is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis
Deze kan aangepast worden naar uw wens en budget

Landarrangement vanaf OP AANVRAAG

Het tarief is exclusief internationale tickets.

* Prijs is berekend op basis van de huidige JPY-EUR wisselkoers en is onder voorbehoud.
Prijzen zijn gebaseerd op Twin/Double Room. Voor Single Room geldt een toeslag.


Inclusief
– 4 nachten Tokyo (ontbijt), 2 nachten Hakone (Japanse stijl + ontbijt + diner), 3 nachten Kyoto (ontbijt)
– Airport Transfer Busticket Narita International Airport – Tokyo (naar hotel Tokyo of dichtsbijzijnde halte)
– Airport Transfer Busticket Kyoto – Kansai International Airport (vanaf hotel of Kyoto Station)
– Hakone Free Pass (3 dagen)
– Shinkansen-ticket van Odawara naar Kyoto (gereserveerde plaats, 2e klasse)

Exclusief
– Retourvluchten, uiteraard kunnen wij deze voor u verzorgen
– Transport niet gedekt door de Japan Rail Pass
– Niet genoemde maaltijden, optionele excursies en fooien
– Reis- en/of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten € 50, = per boeking
– Calamiteitenfonds € 2.50
– Verplichte bijdrage SGR € 5,= per persoon

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel

Als u meer van Japan wilt genieten na uw reis dan kunnen wij deze altijd verlengen. Wij kunnen ook ieder onderdeel op maat maken!
Uiteraard bieden wij ook vliegtickets aan!

footer-image neem contact met ons op