Stop-over in Tapei

Bezoek de nachtmarkt – Geniet van het eten – Bezoek Taipei 101 – National Palace Museum – Longshan Tempel – Chiang Hai-Shek Memorial Hall

De verrassing in Azië. Zo mag Taipei ook wel omschreven worden. Vaak wordt deze stad tijdens een privé rondreis overgeslagen op weg naar een verre bestemming. Maar deze bruisende stad heeft heel wat te bieden als stopover bestemming! Speciaal voor reizen naar het verre oosten of op weg naar huis heeft Treasury Travel een leuke privé rondreis ontworpen met een stopover in Taipei.


Privé rondreis Taipei als tussenstop met bezoek aan de shilin nachtmarkt
Een must als u Taipei bezoekt, de Shilin nachtmarkt

Taipei als tussenstop – met privé chauffeur/gids

Uitgebreide beschrijving voorbeeldreis

Dag 1, Heenreis
Vandaag vertrekt u voor uw rondreis richting een van de landen in het verre oosten, zoals Indonesië, Maleisië, China of Japan. U komt de volgende dag aan in Taipei, waar u een tussenstop heeft. Zie het als een kleine privé rondreis door Tapei.

Taipei is de hoofdstad van Taiwan en met ruim 2,5 miljoen inwoners ook veruit de grootste stad van het land. Taipei is het politieke, economische en culturele centrum van Taiwan en het bruisende hart van het land. In Taipei is er op ieder moment van de dag wel iets te beleven. Bij zonsopgang trekken de Taiwanezen massaal naar de pleinen om daar in groepsverband Tai Chi of Kung Fu te beoefenen, bij zonsondergang stromen de nachtmarkten vol. Bezoek vooral een nachtmarkt proef zoveel mogelijk voedsel wat er aangeboden wordt, want alles is er heerlijk en uitstekend bereid! De stad is prima te voet te bezichtigen, de stoepen zijn breed, de stad is schoon en de mensen zijn vriendelijk en bereid u te helpen.

Dag 2, Aankomst Taipei, Taiwan
Vandaag arriveert u in Taipei, de hoofdstad van Taiwan. Na aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw hotel gebracht in het centrum van Taipei. Onderweg naar het hotel maakt u kennis met deze metropool. En absolute aanrader is een bezoek aan de nachtmarkt. Hier komen duizenden Taiwanezen iedere avond bijeen om te genieten van het lokale eten, koopjes en de gezellige sfeer. Afdingen is toegestaan!

Twee overnachtingen in Taipei, inclusief ontbijt.

uitzicht taipei 101 taiwan stad stop over treasury travel
Uitzicht op de Taipei 101 en de rest van de stad vanuit een hotelkamer

 

Dag 3, Taipei Citytour
Op de derde dag van uw mini privé rondreis Tapei krijgt u een rondleiding door deze geweldige stad waarbij u een goed beeld krijgt van het dagelijks leven. U bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden zoals de Eyecatcher Taipei 101, een van de hoogste gebouwen ter wereld. Ook bezoekt u het National Palace Museum, hier kunt u ruim 600.000 antieke Chinese kunstschatten bewonderen. Verder gaat uw tour langs Martyr’s Schrijn, Longshan Tempel, wat een van de oudste en mooiste tempels van Taiwan is en Chiang Kai-Shek Memorial Hall. De rest van de dag heeft u vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid een van de vele restaurants opzoeken om de heerlijke Taiwanese gerechten te proeven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het beste dumpling restaurant ter wereld. Taiwan is de smeltkroes van Azië. De Taiwanese keuken is hiervan het beste voorbeeld, naast gerechten uit alle streken van China is er ook de traditionele Taiwanese keuken en lokale specialiteiten.

Dag 4, Taipei – Plaats van bestemming*
Vandaag komt er een einde aan uw Taiwan tussenstop en gaat u op weg naar uw volgende bestemming. U heeft bij deze stop over even van het prachtige land Taiwan mogen proeven en het zal ons niet verbazen dat u hier graag terug wilt komen!

*U kunt deze stop over natuurlijk combineren met een complete privé rondreis Taiwan, waarbij u alle hoogtepunten in Taiwan ziet, of combineer deze stop over met een van onze andere bestemmingen in Azië.

 

Chiang Kai-Shek Memorial Hall taipei taiwan
Uitzicht vanaf Chiang Kai-Shek Memorial Hall in Taipei

 


Het tarief is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis
Deze kan aangepast worden naar uw wens en budget

Landarrangement Taipei als tussenstop                              Gebaseerd op een verblijf met minimaal twee personen in een tweepersoonskamer, vanaf EUR 265,= per persoon*

*Het tarief is exclusief internationale tickets.


Inclusief
– Meet & Assist op de internationale luchthaven van Taiwan
– Privé transfers van en naar de luchthaven en van en naar het hotel in Taipei
– Twee overnachtingen in een boutique hotel in het centrum van Taipei, inclusief ontbijt
– Begeleide citytour in de ochtend op dag 3

Exclusief
– Internationale vluchten, deze kunnen wij uiteraard voor u verzorgen
– Niet genoemde maaltijden, overige excursies, entreegelden en fooien
– Uitgaven van persoonlijke aard
– Reis- en/ of annuleringsverzekering (eventueel via Treasury Travel af te sluiten)
– Eventuele inentingen
– Reserveringskosten EUR 15,- per persoon
– Calamiteitenfonds EUR 2,50 per boeking

Overige informatie
– Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen
– U bent vrij uw internationale tickets zelf te verzorgen en alleen gebruik te maken van het landarrangement
– Al onze reizen kunnen geheel naar wens worden aangepast
– Vertrekdag: dagelijks
– Type reis: individueel
– U kunt deze stop over ook combineren met de 18 Daagse rondreis Gorgeous Taiwan


 

footer-image neem contact met ons op